Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim güzel bir açıklama için yardım ederseniz çok güzel olur hocam.
Gümrükten geçerken sizin adınıza işlem yapılabilmesi için gerekli. Gümrükten geçen tüm ürünler kişi adına geçtiğinden TC numaranız gerekli oluyor. Eğer tc vermezseniz geçiremezler

easysmx'in kendisine kendileri zaten mail atarlar cevap olarak yazarsınız.
hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce? bütçem 3500 ama daha üstü de olur artık. 5-6 bine kadar çıkarım çok iyi dediğiniz olursa d-pad için. tr de x05 pro dan daha ya da denk d-pade sahip model var mıdır acaba?

hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce? bütçem 3500 ama daha üstü de olur artık. 5-6 bine kadar çıkarım çok iyi dediğiniz olursa d-pad için. tr de x05 pro dan daha ya da denk d-pade sahip model var mıdır acaba?
Dövüş oyunları için genelde gamepad yerine şu tarz ürünler alıyorlar. Komboları bunda daha iyi yapıyorlar. Bu ürünler konusunda bir bilgim yok.

Ama bütçeniz o civardaysa Amazon üzerinden GameSir Cyclone 2 alınabilir. TMR stick, mekanik tuşlar falan. Bende EasySMX D10 var mesela o da benzer özelliklerde, dpad tarafı daha iyi eğer 2D oyunlar oynuyorsanız o da düşünülebilir.

Bu arada Connectgame buraları okuyorsa, lütfen şu ürünlerin fiyatlarını daha uyguna çekin veya indirim falanı sık yapın. Amazon vb. de yer almanız gerekiyor mesela. Daha fazla güven vermeniz gerekiyor. Amazon olduğundan iade kısmında da iyi olmanız gerekiyor. Açıkcası EasySMX ürünleri kötü değil, iade çok görmezsiniz ve bence yerelde bu kadar pasif kalmanız, firmanın sizinle iş birliği için de iyi olmayacaktır. Gördüğüm en yerinde sayan bavulcu sitesiniz. Tabii müzik ürünlerine bel bağlıyor da olabilirsiniz, böyle bir gayeniz varsa tamamen gaming ekipman işini salın hem sizin hem müşteri hem marka açısından daha iyisi olur.

Dövüş oyunları için genelde gamepad yerine şu tarz ürünler alıyorlar. Komboları bunda daha iyi yapıyorlar. Bu ürünler konusunda bir bilgim yok.

Ama bütçeniz o civardaysa Amazon üzerinden GameSir Cyclone 2 alınabilir. TMR stick, mekanik tuşlar falan. Bende EasySMX D10 var mesela o da benzer özelliklerde, dpad tarafı daha iyi eğer 2D oyunlar oynuyorsanız o da düşünülebilir.

Bu arada Connectgame buraları okuyorsa, lütfen şu ürünlerin fiyatlarını daha uyguna çekin veya indirim falanı sık yapın. Amazon vb. de yer almanız gerekiyor mesela. Daha fazla güven vermeniz gerekiyor. Amazon olduğundan iade kısmında da iyi olmanız gerekiyor. Açıkcası EasySMX ürünleri kötü değil, iade çok görmezsiniz ve bence yerelde bu kadar pasif kalmanız, firmanın sizinle iş birliği için de iyi olmayacaktır. Gördüğüm en yerinde sayan bavulcu sitesiniz. Tabii müzik ürünlerine bel bağlıyor da olabilirsiniz, böyle bir gayeniz varsa tamamen gaming ekipman işini salın hem sizin hem müşteri hem marka açısından daha iyisi olur.
hocam alırken hikayeli oyunlarda da işimi gören bir şey lazım. Mukan hocam nova 2 lite önerdi. d-padi çinli bir e-sporcu tarafından rasarlanmış

hocam alırken hikayeli oyunlarda da işimi gören bir şey lazım. Mukan hocam nova 2 lite önerdi. d-padi çinli bir e-sporcu tarafından rasarlanmış
Düzgün bir arcade stick 7 bin TL'den başlıyor ve alışması bayağı zaman alıyor. Asıl iyi olanlar 10 bin TL'yi geçiyor. Ucuz arcade stick alınmaz öyle eğlencesine alıyorsanız o başka. Siz giriş için nova 2 Lite alırsınız zamanla yükseltirsiniz. Easysmx'in en üst seviye kontrolcüleri x20 ve D10 Türkiye fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Benim bunlara vereceğim maks fiyat 2,5 olur. D10'un farklı bir marka adı altında satılan versiyonunu kullandım fena bir ürün değil fakat TR'den alsam verdiğim paraya üzülürdüm. Easysmx x05pro hariç şuan ki alternatiflere bakınca easysmx'den almaya değer bir kontrolcü yok. Fiyatı çok ucuz olursa indirim olursa olabilir. Cyclone 2 d-pad'i dövüş oyunları için uygun değil. 3. Versiyonda değiştirmeleri lazım ama tgs'de gösterilen ürünün aynı gözüküyor. Yeni Nova modeli de gösterilmiş o belki fark yaratır çünkü dpad Nova 2 Lite ile aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri