Hayali de güzeldi beaNeden iptal edildi çıldırıyorum stok varken aldım ürünü -_- Alıntıyı görüntüle

Hayali de güzeldi beaNeden iptal edildi çıldırıyorum stok varken aldım ürünü -_- Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam iyi yuvarlanmalar .dYatakta yuvarlanıyordum, telde forum açık değil.
1300tlye güzel gibide incelemeye bakmak gerekrazer deatadder v2 x alınır mı 1360 liraya geliyor sepette
incelemelere falan bakarken almış biri ya1300tlye güzel gibide incelemeye bakmak gerek
depo sayfasında filtrelerden en son gelenleri seçip arada bir f5liyceksin ben öyle yapıyorum başka bi ekranı var mı bilmiyorumAnlık giren yeni ürünleri nasıl takip edebiliriz.
Depo sayfasinin linkini atarmisin tekrardepo sayfasında filtrelerden en son gelenleri seçip arada bir f5liyceksin ben öyle yapıyorum başka bi ekranı var mı bilmiyorum
Alınmaz Viper V3 Hyperspeed 1500-1300 civarlarına gitti kondisyona göre.incelemelere falan bakarken almış biri ya
umarım ihtiyacı olan birine gitmiştir yoksa çok üzülürüm
taksit de oluyordu kredi kartına valla kaçırdım ya
7.sayfanın en sonuna mı düşüyor yoksa ilk sayfaya mıdepo sadece bilgisayar filtrelenmiş halde
herhangi bir üründen satıcısından amazon depoya tıkla hepsini görürsün
İlk sayfaya, zaten son 30 gün seçersen 4-5 tane ürün olduğunu görürsün, geri kalanlar 30 günden fazla depoda.7.sayfanın en sonuna mı düşüyor yoksa ilk sayfaya mı
daha çok laptop için gibi 240 saat pil ömrü var sürekli pil değiştirmek gerekir muhtemelen şarjlı pil falan varsa mantıklıda onunda ömrü 6 ay içinde biterincelemelere falan bakarken almış biri ya
umarım ihtiyacı olan birine gitmiştir yoksa çok üzülürüm
taksit de oluyordu kredi kartına valla kaçırdım ya