🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

24k ama bu paralara android almak bana çok mantıksız geliyor. Benim 512lik iphone 13 hala gelmedi..
Emin ol mantıklı bu arada. iPhone 13 falan tanımaz F6 Pro da QHD+ ekran var cam gibi görüntü.

Özellik olarak öyle tabii fakat android işte. Ekosistem farkı
Android candır hocam iPhone tamamen hava cıva o kadar insan kullanıyor kullandıkları telefonun ne özelliğe sahip olduğunu bile bilmeden. iPhone 3 ve 4 zamanlarında iPhone iyiydi Jobs devrim yaratmıştı. Günümüzde iPhone kameranın yerini değiştirip duruyor başka bir şey yapmıyor.

Arkadaşlar monitör alınır mı sizce? Genelde iade edilen monitörler ölü piksel veya ışık sızması sorunları ile iade edilir ya. Alıp deneyip şans işi mı yapmalı sizce?

Android candır hocam iPhone tamamen hava cıva o kadar insan kullanıyor kullandıkları telefonun ne özelliğe sahip olduğunu bile bilmeden. iPhone 3 ve 4 zamanlarında iPhone iyiydi Jobs devrim yaratmıştı. Günümüzde iPhone kameranın yerini değiştirip duruyor başka bir şey yapmıyor.
Ekosistem olarak hala androidin içinden geçtiği gerçeğini değiştirmiyor ama

Bende aynısını aldım ama bir şey fark ettim, yan taraflardan bakınca sararma oluyor, özellikle siyah renkte bir şey açıkken, eline ulaştıysa sende kontrol edebilir misin? Monitör normalde öyle mi yoksa bana gelen mi sorunlu. Acayip bir renk kayması oluyor.
Bana gelen anlattığın gibi bu panel rog a yakışmamış ışık sızması bir garip desteğe yazdım görselleri ilettim %20 ücret iadesi verdiler

Geri