🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ses kısma için ek ayar yapman lazım normal halinde klavye renklerinin parlaklığını ayarlıyorsun belki de alan senin gibi düşünüp iade etti :kekw:
Ses kısma kısmı için sağ tekerleğin üstüne 3 sn basıyorum ses ayarına geçiyor ama sola çevirdiğimde hep yüzde 100 yapıyor

Ben kendimi ifade edemiyorum sanırım. Neyse iyi forumlar diliyorum.

Not : Yukarıda yazdığım kulaklık için direk iade oluşturuyorum. Mesaj atan arkadaşlar kusura bakmasın.
İfade ediyorsun ama problem şu diyorsunki 2 elinde sıfıri var kullanılmışi var e buda sans nasip zaten senin almış olduğun ürün 2 el olarak satılıyor böyle geçiyor adı üstünde 2 el bunuda bu şekilde su istimal edersek bunuda kaldirilar.

yok baştan sorsaydın ona göre alsaydın ya boşuna beklicen gelcek iade etcen falan bilmiyorum kullanacak mısın da
Üstad olmazsa diyorum ya iade ederim diye elimde zaten ekran kartı var aktif olarak 3070Ti kullanıyorum zaten

Üstad olmazsa diyorum ya iade ederim diye elimde zaten ekran kartı var aktif olarak 3070Ti kullanıyorum zaten
işte diyorum ki pratikte almadan önce sorsaydın oluyorsa alsaydın işine yarardı hemde uğraşmazdın diyorum :D düz yol varken yokuş çıkmaya çalışmak gibi oluyor senin yaptığın da onu demek istiyorum sen bilirsin elbette

yok senin düşüncene anlam veremedim güzel kardeşim bu arada 4 değil ya 3. klavye olur da kimse karışamaz kaç tane alacağıma ne alacağıma dostum ilgini çeken bir şey varsa gidip alabilirsin
yok senin düşüncene anlam veremedim güzel kardeşim bu arada 4 değil ya 3. klavye olur da kimse karışamaz kaç tane alacağıma ne alacağıma dostum ilgini çeken bir şey varsa gidip alabilirsin
Ben senın kardeşin değilim, stok yapıyorsun resmen. 4.ü ' de gelsem onu alsam dıyorsun. Bide dalga geçer gibi masama koyucam diyosun. İhtiyacı olmayıp alıp stok yapanlara burada arkadaşların yorumu belli. Ama senın utanman yoktur. Hadi iyi forumlar

Kullan bence sorun teşkil etmeyecek durumda ise şayet kafana takilacaksa bu durum yakalayabilir sen aynı fiyattan 1 adet daha al temiz çıkarsa ne ala cikmas ise sana kalmış durum 😆
kanka şöyle ikinci elde diablo edition buldum 600 tl fark var fatura var mı diyom cevap vermiyor teklif red ediyor dragon var 1400 fark var

işte diyorum ki pratikte almadan önce sorsaydın oluyorsa alsaydın işine yarardı hemde uğraşmazdın diyorum :D düz yol varken yokuş çıkmaya çalışmak gibi oluyor senin yaptığın da onu demek istiyorum sen bilirsin elbette
Üstad öyle bir şey sorarsamda bile isteye yapmışım gibi olur öyle gözüksün istemem

Ben senın kardeşin değilim, stok yapıyorsun resmen. 4.ü ' de gelsem onu alsam dıyorsun. Bide dalga geçer gibi masama koyucam diyosun. İhtiyacı olmayıp alıp stok yapanlara burada arkadaşların yorumu belli. Ama senın utanman yoktur. Hadi iyi forumlar
yav mubarek kardeşim aynı klavyeden mi bahsediyorum imzama bak bi hey Allahım ya

Üstad öyle bir şey sorarsamda bile isteye yapmışım gibi olur öyle gözüksün istemem
görevleri o abi müşteriye yardım etmek öyle düşünemezlerde neyse sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır napacaksın diyorsun o kadar klavyeyi satacak olsam satacağım derim masama koyuyorum kullanıyorum şaka mısın ?

Gelmişsin triplere giriyorsun seni ilgilendirmez ne yaptığım ne yapacağım ne alacağım bak işine

haklısın valla çoğu kişi ihtiyacından fazlasını alıyor bazıları alıp iade ediyor.
pazartesi razer blackwidow v4 gelecek onu deneyeceğim sorunu yoksa muhtemelen v4x i iade edeceğim çünkü yeni gibi yazmasına rağmen ürünün tuşlarında sorunu var bunu bilerek almadık ayrıntıda belirtilmemişti haklı olarak iade edeceğim v4 de sorun yoksa onunla devam edeceğim mesela

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,964
Üyeler
185,199
Son üye
Atredeon
Geri