Ziraat Bankası Troy Kartı Visa Master ile değişim istedim ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
merhabalar bugün Ziraat Bankasına kaydoldum ve kart başvurusu yaptım daha sonra bana troy kart oluşturduklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp kartımın visa ile değişimini istedim bana stok durumuna göre dönüş yapılacağını söylediler ve talebimi gönderdiler eğer olmazsa troyun ne gibi eksikleri var ? ben birkaç kulaktan dolma bilgi almıştım o yüzden troy istemedim hem kartım daha basılmamış fln değişseler müthiş olur.

merhabalar bugün Ziraat Bankasına kaydoldum ve kart başvurusu yaptım daha sonra bana troy kart oluşturduklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp kartımın visa ile değişimini istedim bana stok durumuna göre dönüş yapılacağını söylediler ve talebimi gönderdiler eğer olmazsa troyun ne gibi eksikleri var ? ben birkaç kulaktan dolma bilgi almıştım o yüzden troy istemedim hem kartım daha basılmamış fln değişseler müthiş olur.
Yurtdışı altyapılı hiçbir yerden alışveriş yapamazsın örneğin amazon, steam vs. vs. aşırı kötü bir şey. Benim de kartımın süresi dolduğunda troy göndermişler ben arayıp visa veya master göndermelerini istedim bana stok durumu vs. hiçbir şey zırvalamadılar.

steam de bile geçmiyor, sen düşün gerisini.

reis boykot yapıyorsan kal mastercard ve visa her ödemenden %1-2 kesinti yapıyor o kesintinin israile gitmediğinin garantisi yok iki şirket de açık beyan yaptı ondan dolayı troy da kal iyzico'yu aracı yaparak steamde kullanabilirsin

Kartım MasterCard ile değiştirilmiş. Başardık :D

reis boykot yapıyorsan kal mastercard ve visa her ödemenden %1-2 kesinti yapıyor o kesintinin israile gitmediğinin garantisi yok iki şirket de açık beyan yaptı ondan dolayı troy da kal iyzico'yu aracı yaparak steamde kullanabilirsin
Filistin, Doğu Türkistan’da olan olaylara karşılık olarak Çin’in terör ile mücadelesi dedi. Bizim kardeşlerimizi resmen terörist ilan etti sen hala mastercard, visa diyosun. Yazık.

bimde bile kullanamıyorsunuz mecbur şifre giriyorum her seferinde o kadar rezil bir şey

bunu diyen mahmud abbas zaten israilin başa getirdiği bir adam,filistindeki insanların nazilere karşılık vermesini kınayan biri,onun fikri önemsemeyin zaten
Bu yeni bir şey değil ancak. 2020 yılından beri bu filistin in dilinde olan bir söylem.

Bu yeni bir şey değil ancak. 2020 yılından beri bu filistin in dilinde olan bir söylem.
Şimdi biraz daha araştırdığımda adamın 2003 yılında başa geldiğini okudum. Ancak çoğu yerde de 70’li yıllarda iki devletli çözümün üzerinde durduğu ve Filistin Kurtuluş Örgütü’nde yer aldığı söylenmiş. ABD ve İsrail ile uzlaşmak için temasını kesmemiş. O zaman ki ılımlı siyasilerdenmiş. Tabii ki bu tip kaynaklarda İsrail’in adamı falan gibi bir söylem yok. Belki cidden öyledir bilemiyorum. Ancak sadece bu eleman böyle düşünmüyor. Halk ve çoğu siyaside böyle düşündüğü için bu bir problem zaten. He yanlış anlaşılmasın İsrail’i desteklediğim falan da yok. Tarihi biraz daha geriye sararsak Filistin’in bize karşı düşmanlık beslediğinide görüyoruz zaten.

Geri