Yardım 3080 TI İçin Bu Sıcaklıklar İyi Mi ?

Merhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?
fiyat nedir

Hocam kişisel olarak yorum yapmak isterim müsadenle. Kimseye güvenme, ben senin yerinde olsam 9060xt alırdım taksitle. Hem aralarında performans farkı cok cok az hemde taksitle alacagın için yormaz artı garantili sıfır kart almış olursun. Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kimseye havale yapmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyur buda testleri. Çoğu oyunda 9060xt önde hatta :)

Merhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?
fena değil ama bakım yaparsan süper olur %71 fan hızında bu sıcaklıklar fazla.

13.5 a anlaştık

13.5 da parayı gönderdikten sonra kargo yaparım dedi satan kişi referans postu açacağım forumda
fiyat fena degil ama bakım istiyor onuda koydugun zaman ne olur fiyat tahmini olarak pad + macun degişimi yapman gerekebilir temiz kullanım için

13.5 a anlaştık

13.5 da parayı gönderdikten sonra kargo yaparım dedi satan kişi referans postu açacağım forumda
13.5 3080ti az değilmi ya 3070 aourus master modeline 10k verdim..

Hocam kişisel olarak yorum yapmak isterim müsadenle. Kimseye güvenme, ben senin yerinde olsam 9060xt alırdım taksitle. Hem aralarında performans farkı cok cok az hemde taksitle alacagın için yormaz artı garantili sıfır kart almış olursun. Kimse parayı sokakta bulmuyor. Kimseye havale yapmayın.

Buyur buda testleri. Çoğu oyunda 9060xt önde hatta :)
hocam orası öylede bütçem ona kadar anca yetiyor maalesef

fena değil ama bakım yaparsan süper olur %71 fan hızında bu sıcaklıklar fazla.
thermal pad macun değişimine ne kadar gider tahmini

13.5 3080ti az değilmi ya 3070 aourus master modeline 10k verdim..
satan kişi aciliyetten satıyormuş yoksa dediğiniz gibi fiyatlar, 3080 ler 12 den başlıyor mesela

hocam orası öylede bütçem ona kadar anca yetiyor maalesef

thermal pad macun değişimine ne kadar gider tahmini
Bro 9060xt 15 bine alınabiliyor. arada 1500 lira fark var taksiti düşün bide.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8C4XHGB

Bütün kartlara peşin fiyatına 3 taksit.

Bro 9060xt 15 bine alınabiliyor. arada 1500 lira fark var taksiti düşün bide.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8C4XHGB

Bütün kartlara peşin fiyatına 3 taksit.
Gerçi fiyatlar yakınmış da amd denemek istemedim hocam açıkçası

Baya uyguna geldi bide kart normalde emsalleri 15 den başlıyor onlarda temiz mi bilemiyorsun.
1759686354588.webp

2025 de 8 gb kart alınmaz üstüne 3080ti nere bu nere bunun 3000 serisinde rakibi 3070 8gb olur anca
Hocam 9060 ve 5060 gibi kartların 12-16 gb vrame ihtiyacı yok. Zaten 1080p oyunculuk kartı bunlar. 1080p de 8gb vram her turlu yeterli. Tabi tercih meselesi. Bana kalırsa alırım 9060xt yi açarım fsr'i oynarım mis gibi. Ne olduğu belli olmayan 3080ti almaktansa ve adam havale istiyor. Parayı gönderdin engeli yedin geçmiş olsun.

Hocam 9060 ve 5060 gibi kartların 12-16 gb vrame ihtiyacı yok. Zaten 1080p oyunculuk kartı bunlar. 1080p de 8gb vram her turlu yeterli. Tabi tercih meselesi. Bana kalırsa alırım 9060xt yi açarım fsr'i oynarım mis gibi. Ne olduğu belli olmayan 3080ti almaktansa ve adam havale istiyor. Parayı gönderdin engeli yedin geçmiş olsun.
Hocam senin dediğin gibi olsa zaten almam referans olarak 6 kişi buldum onlarla tek tek konustum anlastım. Ama dediğin gibi dolandırılan insanlar da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri