Evden nasıl para kazanabilirim?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
126
Merhabalar,
Evden para kazanmak istiyorum. Öyle büyük miktarlara gerek yok; az da olsa kazansam yeterli. YKS öğrencisiyim ve aynı zamanda sınava çalışıyorum. Günde 1-2 saatimi ayırarak nasıl para kazanabilirim? Devletten burs alıyorum, 2.300 TL ama yetmiyor.

Aklımda YouTube’da video paylaşmak var; ancak piyasada bu kadar kanal varken gelişmek çok zor gibi. Bu yönde bana tavsiye verirseniz sevinirim.

Ben çok denedim de anladığım şu; kimsenin kimseye verecek parası yok. Ben sana spoiler vereyim yapabileceğin en iyi şey yt video atmak onu yapay zekayla halletsen global atsan vs. Fena olmaz ama 1,2 saatle olacak iş değil. En iyisi hiç uğraşma borsaya gir , altın al. Ya da kaldıraçlı işlemlere gir.

Youtube shorts kanalı açıp 3d loop animation, veya aı asmr videoları paylaş

konu önerin var mı herhangi bir oyun falan mı yoksa film falanda yapan var mı
ben ultra gerçekçi oyun videosu paylaşıyorum, günlük 1k izleniyor daha üstünü nadir gördüm hocam, daha çok asmr ve 3d loop animation tarzı şeyler çok fazla aktif izleyici ve abone getiriyor film ve müziklere çok dikkat etmelisin telif gelebilir, videolarında ilk iki saniye kanca yapmalısın ki izlemye devam etsinler.
1759691788915.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek para kazandırmaz
Hocam dediğim içerikler globale de hitap ettiği için videolarız etkileşim alırsa yüksek abone ve etkileşime sahip olursunuz daha sonrasında normal 16:9 video hazırlayıp yüksek etkileşim elde edip para kazabilirsiniz 16:9 formatından önemli olan, 9:16 ile kanalı büyütebilmek

Son düzenleme:
ben ultra gerçekçi oyun videosu paylaşıyorum, günlük 1k izleniyor daha üstünü nadir gördüm hocam, daha çok asmr ve 3d loop animation tarzı şeyler çok fazla aktif izleyici ve abone getiriyor film ve müziklere çok dikkat etmelisin telif gelebilir, videolarında ilk iki saniye kanca yapmalısın ki izlemye devam etsinler.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim içerikler globale de hitap ettiği için videolarız etkileşim alırsa yüksek abone ve etkileşime sahip olursunuz daha sonrasında normal 16:9 video hazırlayıp yüksek etkileşim elde edip para kazabilirsiniz 16:9 formatından önemli olan, 9:16 ile kanalı büyütebilmek
vidyoları nerden yapıyorsun

Geri