sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
pad + macun değişimini ve bakımını yapıcam gelince de hangi ürünleri önerirsiniz%70 fan hızı ile acaip sıcak
Alıntıyı görüntüle
pad + macun değişimini ve bakımını yapıcam gelince de hangi ürünleri önerirsiniz%70 fan hızı ile acaip sıcak
Alıntıyı görüntüle
adam bana dolandırıcı gibi geldi bu fiyata 3080 ti zorpad + macun değişimini ve bakımını yapıcam gelince de hangi ürünleri önerirsiniz
1080p de artık 8 gb kartlar patlıyor hocam hiç piyasadan haberiniz yok herhaldeHocam 9060 ve 5060 gibi kartların 12-16 gb vrame ihtiyacı yok. Zaten 1080p oyunculuk kartı bunlar. 1080p de 8gb vram her turlu yeterli. Tabi tercih meselesi. Bana kalırsa alırım 9060xt yi açarım fsr'i oynarım mis gibi. Ne olduğu belli olmayan 3080ti almaktansa ve adam havale istiyor. Parayı gönderdin engeli yedin geçmiş olsun.
en iyisi ice dragon pad ve macun ama pahalı gelince konusunu açarsınız ped kalınlıgına göre alırsınızpad + macun değişimini ve bakımını yapıcam gelince de hangi ürünleri önerirsiniz
10dk 1080p msaa kapalı şekilde işte testi öyle bakalımMerhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?
Hocam gönderdi bile arkadaş kargoda şuan kart hatta 13 e anlaştıkadam bana dolandırıcı gibi geldi bu fiyata 3080 ti zor
tahmini ne kadar gider kendim yapsam bakımını1080p de artık 8 gb kartlar patlıyor hocam hiç piyasadan haberiniz yok herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en iyisi ice dragon pad ve macun ama pahalı gelince konusunu açarsınız ped kalınlıgına göre alırsınız
temizse 17 18 bile giderHocam gönderdi bile arkadaş kargoda şuan kart hatta 13 e anlaştık
tahmini ne kadar gider kendim yapsam bakımını
aciliyetten satıyordu satan kişi normalde dediğiniz gibi piyasasıtemizse 17 18 bile gider
düzgün yaparsan rahat 3 yıl giderHocam gönderdi bile arkadaş kargoda şuan kart hatta 13 e anlaştık
Geldi mi ürün hocam, merak ettim.Hocam gönderdi bile arkadaş kargoda şuan kart hatta 13 e anlaştık
Kargoda hocam şuanGeldi mi ürün hocam, merak ettim.
Yanlış anlama dolandırıcılık çok oluyor ve genelde acil oluyor vb. Doğal olarak hiç tanımadığın birine de para göndermek baya riskli bu dönemde.
Bakımı zor mu hocam kendim yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı götüreyimdüzgün yaparsan rahat 3 yıl gider