Yardım 3080 TI İçin Bu Sıcaklıklar İyi Mi ?

Hocam 9060 ve 5060 gibi kartların 12-16 gb vrame ihtiyacı yok. Zaten 1080p oyunculuk kartı bunlar. 1080p de 8gb vram her turlu yeterli. Tabi tercih meselesi. Bana kalırsa alırım 9060xt yi açarım fsr'i oynarım mis gibi. Ne olduğu belli olmayan 3080ti almaktansa ve adam havale istiyor. Parayı gönderdin engeli yedin geçmiş olsun.
1080p de artık 8 gb kartlar patlıyor hocam hiç piyasadan haberiniz yok herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pad + macun değişimini ve bakımını yapıcam gelince de hangi ürünleri önerirsiniz
en iyisi ice dragon pad ve macun ama pahalı gelince konusunu açarsınız ped kalınlıgına göre alırsınız

Bakımsız kart. Ben de yakın tarihte 3080 alıp sadece ptm macun koydum pedlerin durumu fena değildi. Bakın öncesi sonrası fikir olması için değerleri paylaşıyorum. Ama ped değişimine mutlaka dikkat et, açtığından daha kötü kapatabilirsin.
Ekran görüntüsü 2025-10-05 231353.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-05 231417.webp

Son düzenleme:
3080ti çok güç çeken bir kart. Hotspot 100 ün üstüne çıkmıyorsa hiç dokunma derim.

adam bana dolandırıcı gibi geldi bu fiyata 3080 ti zor
Hocam gönderdi bile arkadaş kargoda şuan kart hatta 13 e anlaştık

1080p de artık 8 gb kartlar patlıyor hocam hiç piyasadan haberiniz yok herhalde

en iyisi ice dragon pad ve macun ama pahalı gelince konusunu açarsınız ped kalınlıgına göre alırsınız
tahmini ne kadar gider kendim yapsam bakımını

Ekler

• IMG-20251006-WA0125.webp
    IMG-20251006-WA0125.webp
    278.8 KB · Hit: 16

düzgün yaparsan rahat 3 yıl gider

Geldi mi ürün hocam, merak ettim.
Yanlış anlama dolandırıcılık çok oluyor ve genelde acil oluyor vb. Doğal olarak hiç tanımadığın birine de para göndermek baya riskli bu dönemde.

Geldi mi ürün hocam, merak ettim.
Yanlış anlama dolandırıcılık çok oluyor ve genelde acil oluyor vb. Doğal olarak hiç tanımadığın birine de para göndermek baya riskli bu dönemde.
Kargoda hocam şuan

düzgün yaparsan rahat 3 yıl gider
Bakımı zor mu hocam kendim yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı götüreyim

Geri