🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sanmam, yani bugüne kadar aldıklarımda hiç kozmetik sorun bile yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m4 pro macbook geldi gitti, kaçtan geldiğini bile göremedim :kekw: al satçı abilerin botları sağlam.
Bugün elime ulaşacak bakalım

Ben çok beğendim monitörü. DELL S2721DGF'den geçtim. 10 bit'i 180 hz'de verebiliyor 240 hz'e alınca 8 bit çalışıyor farklı kablo ile deneyemedim henüz. Eğer kablo kaynaklı değilse tek dezavantajı bu şu ana kadar.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende de dell aynı modeli vardı 3 buçuk yıl önce filan almıştım. Sonra 240 hz oled e geçtim.

Dell aldığım zamanlar baya övülmüştü. Sonradan paneli değiştirildi eskisi kadar kaliteli değil vs. diye yorumlar gelmişti. Siz ne zaman aldınız DELL ' i

Açıkçası dell den msı a geçince bu kadar memnun kalacağınızı düşünmemiştim. Hayırlı olsun güle güle kullanın

ROG Harpe Ace Extreme sipariş ettim yeni gibi yazıyordu adam cam skatezleri stickerları her şeyi almış üstüne de fareyi bir alt model düz Harpe Ace ile değiştirmiş.
Açarken video çekmişsinizdir umarım çünkü Amazon için siz de şüpheli durumda olursunuz.

Hocam bende de dell aynı modeli vardı 3 buçuk yıl önce filan almıştım. Sonra 240 hz oled e geçtim.

Dell aldığım zamanlar baya övülmüştü. Sonradan paneli değiştirildi eskisi kadar kaliteli değil vs. diye yorumlar gelmişti. Siz ne zaman aldınız DELL ' i

Açıkçası dell den msı a geçince bu kadar memnun kalacağınızı düşünmemiştim. Hayırlı olsun güle güle kullanın
MSI sevmeyen ve eleştiren biri olarak ben de çok beğendim panelini gördüğüm en iyi IPS panellerden birine sahip o model çok farklı 2k modeller kullandım gerçekten iyi panel seçmişler

Hikayeli ve valo tarzı oyunlar oynuyorsan G65B biçilmiş kaftan hocam. Sadece valo veya cs tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum deseydin IPS bak derdim fakat hikayeli oyunlarda oynadığın için G65B öneririm. VA panel olduğu için kontrast değeri IPS'lerden çok daha fazla. Yani siyahları daha gerçeğe yakın gösterir. Renk kalitesi olarakta başarılı.
Sunduğu özellikler bakımından premium hissettirir sana (Bir anda TV'ye dönüşmesi vs.).

G65B alırken tek kuşkulanacağın şey kavisli oluşu ve masana sığıp sığmaması. Gerçekten ayaklarıyla birlikte büyük bir monitör.
Kavisli monitör seviyorsan o da bir dert değil tabii.
Masam yok masa da alıcam monitör kolu da alıcam. Yeni laptop 2kda her oyunu oynatır diye düşünüyorum, 5080 9950hx o yüzden monitör masa arıyorum

Salı günü varış diyor bakalım hep geç söylüyor mağdurluk yaşanmasın diye pazartesi gelebilir bir ihtimal bugün kargoya verirlerse, gelince atarım fotoğraf

(Playstation edition muş ben normal sandım)

B550 yi kaça aldın hocam?
yarın mı gelecek hocam :)

amazon.com.tr/gp/product/B0DLHC3Y6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
m4 pro stoğu tekrar geldi sahibinden benzer fiyat ama taksit avantajı var yapışın

1759739348510.webp

Ben aldım ihtiyacı olan varsa iptal edeyim alsın

1 tb m4 pro çok çok iyi. Normalde 108 bin.
Değilmiş, m4'müş ama yine de iyi fiyat.
evet ben de pro sandım fdgjşkfdjg iptal ediyorum ihtiyacı olan alsın durumu mükemmel arkadaşlar stoğa gelince alırsınız iptal ettim

Geri