🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Çöp çıkanlar muhtemelen TR iadesi değil gibi. Bizim millet iade almayacaklar diye yusuf yusuf olur, özene bezene paketleyip iade eder.
Bu kadar çöp mü çıkıyor ben 5070 Gigabyte aero aldım ya rezil bir şey gelirse

2 tane kulaklık aldım
razer barracuda yeni gibi yazıyordu haşat edilmiş bir çöp çıktı geri gönderdim.

2 gün önce razer hyperspeed v2 aldım

sabah geldi

önce sıfır sandım koruma bandı bile açılmamış gibiydi ancak bunu alıp iade eden arkadaş benim gibi pimpirikliymiş sıfır gibi kapatmış kablosunu iyi saramamış:)

kulaklık gerçekten tak çıkar yapılmış sıfır kondisyonunda.

biraz önce kurdum kulaklıkta toz yok pili %97 barracudada şarj yoktu:)

bugüne kadar kafama taktığım en rahat kulaklık... yok böyle bir rahatlık süngerleri çok yüksek. büyük ihtimal synapse ile thx çalıştıramadığı için iade etmişler çünkü windows 11 de thx aktive etmek oldukça karışık. thx kurmadan kulaklığın sesi çok mat. razer barracuda bununla aynı sürücüleri kullanmasına rağmen ses kalitesi çok daha yüksek...

thx kurdum eh iyi oldu diyebilirim ancak barracuda yı bu kasaya kursalardı keşke.

yani kumar gibi bir şey amazon depo dan almak

çöp de çıkabiliyor sıfır da:)
aynı sorun bende de var nasıl thx aktive ettin?

şu razer bir türlü synapse uygulamasını adam akıllı edemiyor yıllardır aynı sorunlar

240 hz 2K MSI Monitör de bana sorunsuz geldi. Sadece kutu biraz tozlu ve yıpranmıştı. Monitörde ölü piksel yok. Gönderilmeden önceki durumu sipariş ekranında 'Mükemmel' olarak görünüyordu.

aynı sorun bende de var nasıl thx aktive ettin?

şu razer bir türlü synapse uygulamasını adam akıllı edemiyor yıllardır aynı sorunlar
bir kaç yolu var

uzun yol
windows 10 kurup üzerine windows 11 update yapmak ve synapse 3 de kalmak

bazen çalışan yol
her şey uninstall windows bölge seçimi UK

kısa yol hiç bir şey silmeden

ben baracudayı 1. yol ile yaptım

hyperspeedi 3. kısa yol ile yaptım

bir kaç yolu var

uzun yol
windows 10 kurup üzerine windows 11 update yapmak ve synapse 3 de kalmak

bazen çalışan yol
her şey uninstall windows bölge seçimi UK

kısa yol hiç bir şey silmeden

ben baracudayı 1. yol ile yaptım

hyperspeedi 3. kısa yol ile yaptım
1.yol neymiş öyle ya bir kulaklık için windows 10 mu kuracağız ey razer

bi deniyeyim

ROG Harpe Ace Extreme sipariş ettim yeni gibi yazıyordu adam cam skatezleri stickerları her şeyi almış üstüne de fareyi bir alt model düz Harpe Ace ile değiştirmiş.
Kutusu galiba yeni gibi

ROG Harpe Ace Extreme sipariş ettim yeni gibi yazıyordu adam cam skatezleri stickerları her şeyi almış üstüne de fareyi bir alt model düz Harpe Ace ile değiştirmiş.
oha bunu amazona bildirmek lazım ne adiler var ya

Yurtdışında bunu çok yapıyorlar, misal rtx 5090'ın çipini söküp öyle iade ediyorlar veya içine pirinç torbası falan koyuyorlar. :kekw:

Geri