🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bi yandan diyorum 2k 360hz bulabilirsen al. VA panel IPS gibi güzel renk verir mi? 2k hikayeli ve Vs valo tarzı oynicam.
Hikayeli ve valo tarzı oyunlar oynuyorsan G65B biçilmiş kaftan hocam. Sadece valo veya cs tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum deseydin IPS bak derdim fakat hikayeli oyunlarda oynadığın için G65B öneririm. VA panel olduğu için kontrast değeri IPS'lerden çok daha fazla. Yani siyahları daha gerçeğe yakın gösterir. Renk kalitesi olarakta başarılı.
Sunduğu özellikler bakımından premium hissettirir sana (Bir anda TV'ye dönüşmesi vs.).

G65B alırken tek kuşkulanacağın şey kavisli oluşu ve masana sığıp sığmaması. Gerçekten ayaklarıyla birlikte büyük bir monitör.
Kavisli monitör seviyorsan o da bir dert değil tabii.

Ben yeni ürün göremiyorum sayfayı da kaybettim
dün bir magsafe girdi 1800 e aldımda sonra dedim napcan la bunu diye iade ettim durumunu da mükemmel girmişler yeni gibi yazan nova 7 kulaklığımın ses tekeri bozuk geldiyse bu çalışmıyordur dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni ürün gelmesi zor artık
belki bu hafta gelir beğenmeyenler iade eder birde benim bir teorim var ne hikmetse bu airpodslar 6500 e satıldı ya sonra amazonun stoğunda ne kadar airpods pro 2 varsa sıfır hepsi 12k dan bitti stok geldi 5 dk durmadı gitti bence bazı şerolar kutuları açıp iade edecek ikinci elden 6500 e falan düşürecekler

dün bir magsafe girdi 1800 e aldımda sonra dedim napcan la bunu diye iade ettim durumunu da mükemmel girmişler yeni gibi yazan nova 7 kulaklığımın ses tekeri bozuk geldiyse bu çalışmıyordur dedim :D

belki bu hafta gelir beğenmeyenler iade eder birde benim bir teorim var ne hikmetse bu airpodslar 6500 e satıldı ya sonra amazonun stoğunda ne kadar airpods pro 2 varsa sıfır hepsi 12k dan bitti stok geldi 5 dk durmadı gitti bence bazı şerolar kutuları açıp iade edecek ikinci elden 6500 e falan düşürecekler
Ne olur ne olmaz diye aynı üründen fazladan alanlar oldu temiz çıkanı kullanıp diğerini iade ederim diye bakalım bir kaç güne belli olur

Ne olur ne olmaz diye aynı üründen fazladan alanlar oldu temiz çıkanı kullanıp diğerini iade ederim diye bakalım bir kaç güne belli olur
tabi onlarda varda benim dediğim sıfırların satılması sıfırlarını erittiler bunları açıp ikinci ele düşürüp alabilirler

2 tane kulaklık aldım
razer barracuda yeni gibi yazıyordu haşat edilmiş bir çöp çıktı geri gönderdim.

2 gün önce razer hyperspeed v2 aldım

sabah geldi

önce sıfır sandım koruma bandı bile açılmamış gibiydi ancak bunu alıp iade eden arkadaş benim gibi pimpirikliymiş sıfır gibi kapatmış kablosunu iyi saramamış:)

kulaklık gerçekten tak çıkar yapılmış sıfır kondisyonunda.

biraz önce kurdum kulaklıkta toz yok pili %97 barracudada şarj yoktu:)

bugüne kadar kafama taktığım en rahat kulaklık... yok böyle bir rahatlık süngerleri çok yüksek. büyük ihtimal synapse ile thx çalıştıramadığı için iade etmişler çünkü windows 11 de thx aktive etmek oldukça karışık. thx kurmadan kulaklığın sesi çok mat. razer barracuda bununla aynı sürücüleri kullanmasına rağmen ses kalitesi çok daha yüksek...

thx kurdum eh iyi oldu diyebilirim ancak barracuda yı bu kasaya kursalardı keşke.

yani kumar gibi bir şey amazon depo dan almak

çöp de çıkabiliyor sıfır da:)

2 tane kulaklık aldım

sabah geldi

önce sıfır sandım koruma bandı bile açılmamış gibiydi ancak bunu alıp iade eden arkadaş benim gibi pimpirikliymiş sıfır gibi kapatmış kablosunu iyi saramamış:)

bugüne kadar kafama taktığım en rahat kulaklık... yok böyle bir rahatlık süngerleri çok yüksek. büyük ihtimal synapse ile thx çalıştıramadığı için iade etmişler çünkü windows 11 de thx aktive etmek oldukça karışık. thx kurmadan kulaklığın sesi çok mat. razer barracuda bununla aynı sürücüleri kullanmasına rağmen ses kalitesi çok daha yüksek...

thx kurdum eh iyi oldu diyebilirim ancak barracuda yı bu kasaya kursalardı keşke.

Çöp çıkanlar muhtemelen TR iadesi değil gibi. Bizim millet iade almayacaklar diye yusuf yusuf olur, özene bezene paketleyip iade eder.

2 tane kulaklık aldım

sabah geldi

benimde elimde enkaz var sayılır çok rezil değildi ama vezirde etmedi beni sol tekerlek bozuk ses kısınca sol daha çok kısılıyor nova 7 nin cloud 3 aldım bebek gibi geldi belli çok kullanmamış nova 7 de biraz kullanılmış ama kokusu üstündeydi ben yine padleri yıkadım yıkanabilirmiş ztn ama ses sorunu var işte ama maks ta sorun yok yarı fiyatına aldım ve sevdim iade edesimde yok ama fatura gelsin baktım garanti ellemiyor iade edeceğim yeni gibi yazıyordu sözde adamlar kutuya bakıyor yeni gibi diyip geçiyor

aynı model üründe hem kullanılanılabilir durumda hem de yeni gibi olarak farklı stoklar varsa, gönderim esnasında karıştığını düşünüyorum. depo ürünlerinde fazla stoklu ve böyle çeşitleri varsa alırken en ucuzunu alın geçin. ne geleceği belli değil.

Bu kulaklığı alıp valo oynama işi

Geri