🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Benim şansıma ben kayıt ettim benim monitörün 9 ay garantisi var gözüküyor

ben de aula f75 i sırf o yüzden aldım temudan aldığımı elim sıkışınca satmıştım sonra aldığım hiçbir klavyeden memnun kalmadım 1-2 ay önce bilek desteği ve ergonomi konusunda sorun yaşadığım için wave keys klavyeye geçtim aula da gaming klavyem olacak
Hocam dm bakarmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman

hocam sikayetiniz cekim gucu muydu yoksa hiz miydi ben de satin aldim ax23u hiz olarak dediginiz gibi ama cekim gucu gayet yerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz memnun musunuz hocam ax23den

Hız hocam 80mhz kullanıyor ondan olabilir evde toplamda 10 civarı cihaz baglanıyordu yüksek hızları wifiden alamıyordum.

G65b tam aradığım 240hz düşük gecikme 2k olan monitör ama ghosting vs var mıdır bilmiyorum indirime girerse almak istiyorum. Bu bütçede daha iyisi var mıdır ? 360hzlisi ya da daha sorunsuzu

Hala ürün giriyor mu dostlar ? eskiler mi kaldı tek.

G65b tam aradığım 240hz düşük gecikme 2k olan monitör ama ghosting vs var mıdır bilmiyorum indirime girerse almak istiyorum. Bu bütçede daha iyisi var mıdır ? 360hzlisi ya da daha sorunsuzu
G65B'de ghosting olma ihtimali sıfıra yakın. Çok kaliteli bir VA panel var içinde. İndirim denk geldiğinde alabilirsiniz 240Hz'ini.

Yeni ürün gelmesi zor artık

beyler gprox2'nin usb receiverı içinde yok söylecekler için mouse içine de baktım, normal usb receiverlar ile bilgisayara tanıtamadım nasıl yapıcaz bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri