Alınacak bir ürün değil daha ucuza deathadder g prolar alındı ki sıfır olarak alınacak daha iyi çok mouse var ve yeni versiyonun sıfırı 2800HyperX Haste Wireless Mouse 3683 TL belki değerlendirmek isteyen olur.
Alınacak bir ürün değil daha ucuza deathadder g prolar alındı ki sıfır olarak alınacak daha iyi çok mouse var ve yeni versiyonun sıfırı 2800HyperX Haste Wireless Mouse 3683 TL belki değerlendirmek isteyen olur.
Hocam benim aldığım üründe bir sorun yok Allaha şükür. Amazonun iade politikasına güvenmesem zaten almazdım. Her ürün zaten iyi durumda olmuyor. Ayrıca açıklamaya yazıyorlar diye biliyorum sorunlarını. Her ürün iyi kondisyonda olmayabiliyor zaten. İade edersiniz olur biter.HEE vermez mi ne güzel veriyor ss nova 7 ses tekeri bozuk geldi sesi kısınca sol daha çok kısılıyor cızırtı yapıyor kısarken
ax23 bakabilirsiniz bunun yerine hem yorumlari daha iyi hem de daha ucuzTP-LINK ARCHER VR400
Modem nasıldır acaba arkadaşlar alınır mı? 1200 e falan denk geliyor İnternetim 50 mgbt evde pc yok her şey WiFi ile bağlı hiç memnun değilim modemden sürekli kopma oluyor bazen İnternet var görünüyor ama bir yere girmiyor telefondan WiFi kapatıp açınca düzeliyor VS bu sorunlarımı çözerim acaba bu modem
Almısken wifi6 veya 7 bir şey tercih etmek lazım hem gecikme olmuyor hem de çekim gücü yüksek oluyorTP-LINK ARCHER VR400
Modem nasıldır acaba arkadaşlar alınır mı? 1200 e falan denk geliyor İnternetim 50 mgbt evde pc yok her şey WiFi ile bağlı hiç memnun değilim modemden sürekli kopma oluyor bazen İnternet var görünüyor ama bir yere girmiyor telefondan WiFi kapatıp açınca düzeliyor VS bu sorunlarımı çözerim acaba bu modem
kanka iade etmek istemiyom ki aşık oldum mereteÜskad garanti ilgilenmezse bizzat iade ediyorlar ürünü merak etme deneyim ettim
o iş öyle olmuyor zamanında kasa aldım faturam vardı garanti belgesi yok diye hiç bir firma almadı corsair kasamı garantiye satıcıda ilgilenmedi trendyolda o günden beri trendyol kullanmıyorumGaranti belgeleri çok önemli değil ki hocam. Fatura bulunması ve garantiyle ürünlerin seri numarasının tutması yeterli oluyor. Amazon desteğe defalarca sordum üretici garantisi aldığınız ürünlerde var faydalanabilirsiniz vs. diye dönüş yaptılar. Hatta pikselli ve ışık sızmalı gelen monitörün panelini de servisten değiştirebilirsiniz destek alabilirsiniz dediler.
Fatura yı da sordum 5 gün ile 10 gün arası mı dedi öyle bir şey dedi sisteme ekleniyor dedi.
ax23 bakabilirsiniz bunun yerine hem yorumlari daha iyi hem de daha ucuz
hocam ben ax55 almadım ki ax23 aldım evde fiber yok zaten vdsl varAX55 in kurulumunu yaptın mı hocam?
Türk Telekomun gigabit internette verdiği Huawei nin hem arayüz leş hem çift bant wifi düzgün çalışmıyor diye değiştiriyim diyorum da AX72 al diyor bana yapay zeka ama AX55 daha f/p geliyor bana tek fark işte işlemci ve +2 anten
hocam sikayetiniz cekim gucu muydu yoksa hiz miydi ben de satin aldim ax23u hiz olarak dediginiz gibi ama cekim gucu gayet yerinde2yıl kadar AX23 kullandım çok iyi verim alamıyordum wifiden, şuan 2x BE230 wifi7 router 1999tlden almıştım ile mesh ağı kurdum mobilden 900mb civarı hız alıyorum ax23 ile genelde 200-300 arası geçmiyordu
siz memnun musunuz hocam ax23denhocam ben ax55 almadım ki ax23 aldım evde fiber yok zaten vdsl var
daha teslim edilmedi hocam, aldıktan sonra vx1800v-ax1800 modelinden keşke 2tane alsaydım diyorum birini modem diğerini router yapardımhocam sikayetiniz cekim gucu muydu yoksa hiz miydi ben de satin aldim ax23u hiz olarak dediginiz gibi ama cekim gucu gayet yerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz memnun musunuz hocam ax23den
TX55 i AX55 diye okumuşum pardonhocam ben ax55 almadım ki ax23 aldım evde fiber yok zaten vdsl var
hocam cok mantiksiz dediginiz cunku meshi kullanmak icin ayni cihazdan 2 tane almaniza gerek yok mesh destekli baska bir router alip mesh agi kurabilirsinizdaha teslim edilmedi hocam, aldıktan sonra vx1800v-ax1800 modelinden keşke 2tane alsaydım diyorum birini modem diğerini router yapardım
belki ax23 daha iyidir modemden, bilemiyorum denemeden