talisca1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Bi tane telefon ve aula denk getirsem yerer poco hariç ama 

Onu sormadım ama muhtemelen olmayabilir belki ama sormak lazım ama detay verirken onuda bence söylerdi ben bı soracam sonuçta indirimli ama bedavaya almıyoruz ürünleri para veriyoz ama bana şunu dediler 1 yıl garanti iade hakkı olarak var dediMarkanın kendi garantisi yok mu Amazonu kullanmadan ürünü markaya gönderemiyor musun? Ben aldığım 2 Samsung ürününü kayıt ettim ikisinin de 22 ay garantisi var gözüküyor.
Benim şansıma ben kayıt ettim benim monitörün 9 ay garantisi var gözüküyorMarkanın kendi garantisi yok mu Amazonu kullanmadan ürünü markaya gönderemiyor musun? Ben aldığım 2 Samsung ürününü kayıt ettim ikisinin de 22 ay garantisi var gözüküyor.
Benimki de aynı şekilde geldi, kutuda çizikler vardı ama kulaklıklar tertemiz.airpods pro 2 geldi. ürün çok iyi olarak satılıyordu, gerçekten de çok iyi durumda. 2 kasım 2026'ya kadar garantisi var. kutusunda biraz çizikler var gibi ama açıkçası cebinize koyduğunuz an çiziliyor zaten airpodslar. 6F8 yazılımında geldi. Haziran 2024'den kalma yazılım. Büyük ihtimalle alındığından bir kaç hafta içerisinde iade edildi çünkü diğer türlü ekimde çıkan yazılıma güncellenirdi. ama garantisi neden kasımdan başladı onu çözemedim. gerçi oluyo bazen apple'ın garantiyi geç başlattığı. Tüm aksesuarlar falan duruyor. Kulaklık uçları da kulaklıklar da tertemiz.
Telefonların iyisini botlar çekiyor direkt. Bulmak biraz zor.Bi tane telefon ve aula denk getirsem yerer poco hariç ama![]()
Valla benim ürünün içinde buOnu sormadım ama muhtemelen olmayabilir belki ama sormak lazım ama detay verirken onuda bence söylerdi ben bı soracam sonuçta indirimli ama bedavaya almıyoruz ürünleri para veriyoz ama bana şunu dediler 1 yıl garanti iade hakkı olarak var dedi
g82sf mi? beğendin mi? bende böyle Üretici garantisi : 30-06-2027 tarihine kadar geçerliBenim şansıma ben kayıt ettim benim monitörün 9 ay garantisi var gözüküyor
Sd kart var mı arkadaşlar ?