🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Markanın kendi garantisi yok mu Amazonu kullanmadan ürünü markaya gönderemiyor musun? Ben aldığım 2 Samsung ürününü kayıt ettim ikisinin de 22 ay garantisi var gözüküyor.
Onu sormadım ama muhtemelen olmayabilir belki ama sormak lazım ama detay verirken onuda bence söylerdi ben bı soracam sonuçta indirimli ama bedavaya almıyoruz ürünleri para veriyoz ama bana şunu dediler 1 yıl garanti iade hakkı olarak var dedi

İpad Air m2 256gb geldi benim sıfır kapalı kutu açılmamış şekilde baktım Apple'dan sorgulama yaptım ürün geçen ay alınmış 2 yıl garantisi var 21k'ya geldi

airpods pro 2 geldi. ürün çok iyi olarak satılıyordu, gerçekten de çok iyi durumda. 2 kasım 2026'ya kadar garantisi var. kutusunda biraz çizikler var gibi ama açıkçası cebinize koyduğunuz an çiziliyor zaten airpodslar. 6F8 yazılımında geldi. Haziran 2024'den kalma yazılım. Büyük ihtimalle alındığından bir kaç hafta içerisinde iade edildi çünkü diğer türlü ekimde çıkan yazılıma güncellenirdi. ama garantisi neden kasımdan başladı onu çözemedim. gerçi oluyo bazen apple'ın garantiyi geç başlattığı. Tüm aksesuarlar falan duruyor. Kulaklık uçları da kulaklıklar da tertemiz.

Markanın kendi garantisi yok mu Amazonu kullanmadan ürünü markaya gönderemiyor musun? Ben aldığım 2 Samsung ürününü kayıt ettim ikisinin de 22 ay garantisi var gözüküyor.
Benim şansıma ben kayıt ettim benim monitörün 9 ay garantisi var gözüküyor

airpods pro 2 geldi. ürün çok iyi olarak satılıyordu, gerçekten de çok iyi durumda. 2 kasım 2026'ya kadar garantisi var. kutusunda biraz çizikler var gibi ama açıkçası cebinize koyduğunuz an çiziliyor zaten airpodslar. 6F8 yazılımında geldi. Haziran 2024'den kalma yazılım. Büyük ihtimalle alındığından bir kaç hafta içerisinde iade edildi çünkü diğer türlü ekimde çıkan yazılıma güncellenirdi. ama garantisi neden kasımdan başladı onu çözemedim. gerçi oluyo bazen apple'ın garantiyi geç başlattığı. Tüm aksesuarlar falan duruyor. Kulaklık uçları da kulaklıklar da tertemiz.
Benimki de aynı şekilde geldi, kutuda çizikler vardı ama kulaklıklar tertemiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi tane telefon ve aula denk getirsem yerer poco hariç ama 😀
Telefonların iyisini botlar çekiyor direkt. Bulmak biraz zor.

Bu logitech mouse ürünlerinin içine duracell pil mi koyuyordu? Eğer öyleyse benim aldığım mouse'un bi önceki sahibi pili değiştirip iade etmiş :kedi:

Onu sormadım ama muhtemelen olmayabilir belki ama sormak lazım ama detay verirken onuda bence söylerdi ben bı soracam sonuçta indirimli ama bedavaya almıyoruz ürünleri para veriyoz ama bana şunu dediler 1 yıl garanti iade hakkı olarak var dedi
Valla benim ürünün içinde bu
Benim şansıma ben kayıt ettim benim monitörün 9 ay garantisi var gözüküyor
g82sf mi? beğendin mi? bende böyle Üretici garantisi : 30-06-2027 tarihine kadar geçerli

garanti ile ilgili amazon müşteri hizmetleri cevabı yani alınan ürünün 2 sene garantisi var ikinci el olmasının önemi yok.
Ekran görüntüsü 2025-10-04 153940.webp

1000069231.webp
1000069232.webp

model d2 pro bu şekilde geldi dongle skatez kablo vs eksiksiz. ben bu mouseyi neyle temizleyeyim elimde %99 izopropil alkol var zarar vermeden bununla temizlenir mi?

Sd kart var mı arkadaşlar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,878
Üyeler
183,355
Son üye
prometheus34
Geri