🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam bende de dell aynı modeli vardı 3 buçuk yıl önce filan almıştım. Sonra 240 hz oled e geçtim.

Dell aldığım zamanlar baya övülmüştü. Sonradan paneli değiştirildi eskisi kadar kaliteli değil vs. diye yorumlar gelmişti. Siz ne zaman aldınız DELL ' i

Açıkçası dell den msı a geçince bu kadar memnun kalacağınızı düşünmemiştim. Hayırlı olsun güle güle kullanın
MSI sevmeyen ve eleştiren biri olarak ben de çok beğendim panelini gördüğüm en iyi IPS panellerden birine sahip o model çok farklı 2k modeller kullandım gerçekten iyi panel seçmişler
Teşekkür ederim. Hala memnunum DELL'den 2 adet var hatta. Arka tarafının görselliği ofis için daha uygun olduğundan onlardan birisini ofise aktardım MSI'ı eve kurdum. Diğer DELL'i de eve 2. monitör yaptım MSI'ın yanına. MSI'ın bu paneli de bence oldukça kaliteli. Bu seriye şans verilebilir.

İlk s2721DGF satın alımım 01.03.2022 | 5015 TL
İkinciyi de 04.01.2023'te 7759 TL'ye almışım.

Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen 240 hz 2K bir monitör bu fiyata düşünce mantıklı geldi.

geç kaldık biraz. g pro x superlight 2 bekledim gelmiyor
garanti için yazdımda fatura istiyor Steelseries tr servisi (despec) ve garanti belgesi muhtemelen benim iş yattı amazon faturayı göndermedi ve kutu üzerindeki garanti belgesi sökülmüş geldi muhtemelen garantiye almayacaklar

garanti için yazdımda fatura istiyor Steelseries tr servisi (despec) ve garanti belgesi muhtemelen benim iş yattı amazon faturayı göndermedi ve kutu üzerindeki garanti belgesi sökülmüş geldi muhtemelen garantiye almayacaklar
benimkide öyle sanırım şu kısım mı ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fatura amazondan gelmez mi e-fatura olarak

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-04 at 15.56.48.webp
    WhatsApp Image 2025-10-04 at 15.56.48.webp
    154.5 KB · Hit: 217
benimkide öyle sanırım şu kısım mı ??

fatura amazondan gelmez mi e-fatura olarak
Valla 10 güne gelir diyorlar umarım gelir ama garanti belgesi ne olacak bilmiyorum

1 tane klasik saat gelmedi şuraya ya. Seiko Citizen düşse keşke

Valla 10 güne gelir diyorlar umarım gelir ama garanti belgesi ne olacak bilmiyorum
üstündeki qr da hiç bir bilggi yok hocam seri no kısımlrı başlangıç tarihi vb

inşallah hocam

aldıgım m2 ipad tablet de geldi cihaz 1 aylık kutusu acılmıs kontrol amaclı kozmetik falan 10/10 21 k ya almıştım

Geri