Bilginiz olsun PRO olan 50x50, 40x40 yüzey olarak farkları yok. Ayrıca Hybrid yüzeyi yerine speed çok daha mantıklı.
Bu arada indirim kodu olarak da Mirliva kullanabilirsiniz.
Hybrid alacaksanız Kensei şu ana kadar kullandığım en ideal Hybrid olabilir.
Kensei gaming oyuncu hybrid & speed mouse padler. Özel tasarım 50x50, 90x40 boyutlar ve dikişli kenarlar. Ücretsiz kargo fırsatıyla şimdi keşfet!
kensei.gg
Yok ben genel oyunlar oynuyorum falan diyorsanız uygun fiyata KlasseGear da alınabilir. Ayrıca speed için de yüzey getirmişler, ama denemedim. Wraith 40x40 ile aynı olduğundan açıkcası Spirit of aim almak daha mantıklı.
Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!
www.klassegear.com
KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar.
www.klassegear.com
Speed yüzeyi:
Blitz Speed Series ile hızın zirvesine çıkın! %90 hız odaklı yüzey, mikro hassasiyet ve dayanıklı tasarım ile espor performansınızı güçlendirin.
www.klassegear.com
Gosu olan tasarımdan dolayı bir tık pahalı, Longteng ile aynı yüzey olması lazım. Speed yüzeyi denemedim. Yüzeyi bir tık daha tırtıklı, ama atıyorum ₺800 civarı bir indirime bulursan kaçırmadan al. Onun dışında dediğim gibi speed tarafta Wraith, Hybrid'de kensei bu fiyat aralığına.
Hybrid genelde Valorant, CS oynayanlar daha çok tercih ediyor. Kontrol etmek istediklerinde aşırı kaymasın diye. Yine de speed yüzeye alışınca da bunları yapabilirsin. Arkadaşın söylediği gibi oyun içi sens veya DPI kısarsın.