🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bende 2 3 tane pixel çıktı malesef napsam bilemedim
Stuck pixel olmadığına eminsiniz değil mi hocam ? Bendede 1tane vardı kendiliğinden düzeldi sonraki gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben çözemedim nasıl buluyorsunuz helal olsun
Reis ilk gün her şey vardı kulaklığından tut monitör fare klavye her şey vardı iphonelar felan aklına gelebilcek her şey ama sömürüldü :D

Stuck pixel olmadığına eminsiniz değil mi hocam ? Bendede 1tane vardı kendiliğinden düzeldi sonraki gün

Reis ilk gün her şey vardı kulaklığından tut monitör fare klavye her şey vardı iphonelar felan aklına gelebilcek her şey ama sömürüldü :D
Stuck olup olmadığını nasıl anlayacağım

Şunları hayrına dağıtsa alan çıkmaz yazdıkları fiyata bak

Son düzenleme:
iyi bir curved bulabilseydim yine curved alırdım.Eğer denk gelirse paylaşabilirseniz memnun olurum

TP-Link Archer C6, AC1200 almıştım 700 liraya, gayet temiz geldi, kurulumunu yaptım ve çalışıyor. Sıkıntı çıkmadı çok şükür.
İkinci ele laf eden modum benim ho...

Şunlarını hayrına dağıtsa alan çıkmaz yazdıkları fiyata bak
yorumlara baksana baya satmış bir de senin asus nefretine patladım sadece asus modellerini atmışsın fdgjgjfd

@thepublicman Logitech g g432 kulaklıkta USB adaptör, 3.5mm kablo olması lazım değil mi hocam. Bana gelen de kablolar çalmışlar sanırım
2. Olarak TP link archer tx55e aldiydim kargo kayıp, bana ulaşmamış 😃
Geri kalan urunlerim sıfırdı
Ben şimdi kayıp ürün için iade alacam. Kulaklık ne yapsam iade edin diyor ama hoşuma da gitti

Ekler

• IMG_20251006_194729.webp
    IMG_20251006_194729.webp
    1.3 MB · Hit: 105
  • IMG_20251006_194656.webp
    IMG_20251006_194656.webp
    1.4 MB · Hit: 107
@thepublicman Logitech g g432 kulaklıkta USB adaptör, 3.5mm kablo olması lazım değil mi hocam. Bana gelen de kablolar çalmışlar sanırım
Ben şimdi kayıp ürün için iade alacam. Kulaklık ne yapsam iade edin diyor ama hoşuma da gitti
Benim 1 tv kayboldu yolda, 1 tanesi de bi geldi her tarafı patlak. Telefon temiz geldi kullanıyom. Wifi malzemeleri almıstım onları henüz acmadım. TV kaybolmayaydı iyidi 58 inç QLED NEXT aldıydım 11k ya kötü oldu

usb adaptörü olması lazımdı evet

Benim 1 tv kayboldu yolda, 1 tanesi de bi geldi her tarafı patlak. Telefon temiz geldi kullanıyom. Wifi malzemeleri almıstım onları henüz acmadım. TV kaybolmayaydı iyidi 58 inç QLED NEXT aldıydım 11k ya kötü oldu
bilgisayar tarafında bir şey aldınız mı hocam telefon modeli hangisiydi hayırlı olsun

usb adaptörü olması lazımdı evet

bilgisayar tarafında bir şey aldınız mı hocam telefon modeli hangisiydi hayırlı olsun
S23 aldım 22kya kendime. Bilgisayar tarafından almadım hiç, zaten ne vardı onu da göremedim ki ortalık mesir macunu festivali gibiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri