bende 2 3 tane pixel çıktı malesef napsam bilemedimöyle hocam kamera da etkiliyor sıfır alsak da böyle gelir 9400 e almışım 22400 lük monitörü 1 adet piksel var başka bişey yok
bende 2 3 tane pixel çıktı malesef napsam bilemedimöyle hocam kamera da etkiliyor sıfır alsak da böyle gelir 9400 e almışım 22400 lük monitörü 1 adet piksel var başka bişey yok
Stuck pixel olmadığına eminsiniz değil mi hocam ? Bendede 1tane vardı kendiliğinden düzeldi sonraki günbende 2 3 tane pixel çıktı malesef napsam bilemedim
Reis ilk gün her şey vardı kulaklığından tut monitör fare klavye her şey vardı iphonelar felan aklına gelebilcek her şey ama sömürüldüBen çözemedim nasıl buluyorsunuz helal olsun
Stuck olup olmadığını nasıl anlayacağımStuck pixel olmadığına eminsiniz değil mi hocam ? Bendede 1tane vardı kendiliğinden düzeldi sonraki gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis ilk gün her şey vardı kulaklığından tut monitör fare klavye her şey vardı iphonelar felan aklına gelebilcek her şey ama sömürüldü![]()
İkinci ele laf eden modum benim ho...TP-Link Archer C6, AC1200 almıştım 700 liraya, gayet temiz geldi, kurulumunu yaptım ve çalışıyor. Sıkıntı çıkmadı çok şükür.
yorumlara baksana baya satmış bir de senin asus nefretine patladım sadece asus modellerini atmışsın fdgjgjfdASUS GT710 SL 2GD5 BRK EVO NVIDIA GEFORCE GT 710 2GB DDR3 64bit 954MHz DVI HDMI Low Profile Ekran Kartı : Amazon.com.tr
ASUS GT710 SL 2GD5 BRK EVO NVIDIA GEFORCE GT 710 2GB DDR3 64bit 954MHz DVI HDMI Low Profile Ekran Kartı : Amazon.com.tramzn.euŞunlarını hayrına dağıtsa alan çıkmaz yazdıkları fiyata bakASUS GeForce GT 730 Silent 2 GB DDR5 1 x Native Dual 2GB DDR5 GT730-SL-2GD5-BRK : Amazon.com.tr
ASUS GeForce GT 730 Silent 2 GB DDR5 1 x Native Dual 2GB DDR5 GT730-SL-2GD5-BRK : Amazon.com.tramzn.eu
Benim 1 tv kayboldu yolda, 1 tanesi de bi geldi her tarafı patlak. Telefon temiz geldi kullanıyom. Wifi malzemeleri almıstım onları henüz acmadım. TV kaybolmayaydı iyidi 58 inç QLED NEXT aldıydım 11k ya kötü oldu@thepublicman Logitech g g432 kulaklıkta USB adaptör, 3.5mm kablo olması lazım değil mi hocam. Bana gelen de kablolar çalmışlar sanırım
2. Olarak TP link archer tx55e aldiydim kargo kayıp, bana ulaşmamış
Geri kalan urunlerim sıfırdı
Ben şimdi kayıp ürün için iade alacam. Kulaklık ne yapsam iade edin diyor ama hoşuma da gitti
usb adaptörü olması lazımdı evet@thepublicman Logitech g g432 kulaklıkta USB adaptör, 3.5mm kablo olması lazım değil mi hocam. Bana gelen de kablolar çalmışlar sanırım
2. Olarak TP link archer tx55e aldiydim kargo kayıp, bana ulaşmamış
Geri kalan urunlerim sıfırdı
Ben şimdi kayıp ürün için iade alacam. Kulaklık ne yapsam iade edin diyor ama hoşuma da gitti
bilgisayar tarafında bir şey aldınız mı hocam telefon modeli hangisiydi hayırlı olsunBenim 1 tv kayboldu yolda, 1 tanesi de bi geldi her tarafı patlak. Telefon temiz geldi kullanıyom. Wifi malzemeleri almıstım onları henüz acmadım. TV kaybolmayaydı iyidi 58 inç QLED NEXT aldıydım 11k ya kötü oldu
S23 aldım 22kya kendime. Bilgisayar tarafından almadım hiç, zaten ne vardı onu da göremedim ki ortalık mesir macunu festivali gibiydiusb adaptörü olması lazımdı evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayar tarafında bir şey aldınız mı hocam telefon modeli hangisiydi hayırlı olsun
Burada neden 2 seçenek var. Birisi ambalaj zarar görmüş olacaktır diyerinde orjinal ambalajında yazıyor sadece. Var mı bilginiz ?İkinci elde yüzde 20 indirim var yapışın