❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RTX 5080 57.995TL

Reaksiyon skoru
244
Piyasa fiyati 70k dan basliyor. Amazon almanya dan sorun olmayacagini dusunen arkadaslar var ise , hayirli olsun simdiden. Tek sorun yurt disindan gelecek olmasi , ekstra bir vergi kesilir mi bilmiyorum

Basligi actigim gibi urun kayboldu , inanilmaz :(

Amazon almanyadan 30 euro üstü ürün gelmiyor keza başka yurtdışı mağazalarından da öyle

Amazon almanyadan 30 euro üstü ürün gelmiyor keza başka yurtdışı mağazalarından da öyle
Ben konu görünce, Almanya Amazon falan yazınca yurtdışı alışveriş limitin sınırı mi kaldırıldı falan , noluyoruz dedim 🥹

tekrar geldi stok :) ama almanya gelmez herhalde.

geçen ay amazondan yurtdısı satıcıdan 8.8 inc ekran aldım ithalat ücretleri dahildi hatta 3 taksit yaoıldı bende gelmeyeceğini düşünüyordum ama gümrğkten geçti ve 10 güne geldi. bu üründede tğm ücretler dahil diyor denenebilir

Amazon gümrük masraflarını hesaplayıp öyle fiyat çıkarıyor. Yani gelmeme şansı yok.

Yukarıda saçma sapan mesajlar yazan bazı cahiller ülkeyi kötülemek için pusuda bekliyorlar ama 30 euro sınırı olmadan önce de bu süreç böyleydi. Hem cahilsiniz hem de bilmişlik yapıyorsunuz.

51649 lira ediyormuş.Almanya'ya gidip vergi iadesi alsam %20 882.5€ ya satın almış oluyorum gidiş geliş biletini kurtarır 7000 liralık. :D

Amazon gümrük masraflarını hesaplayıp öyle fiyat çıkarıyor. Yani gelmeme şansı yok.

Yukarıda saçma sapan mesajlar yazan bazı cahiller ülkeyi kötülemek için pusuda bekliyorlar ama 30 euro sınırı olmadan önce de bu süreç böyleydi. Hem cahilsiniz hem de bilmişlik yapıyorsunuz.
Ona buna laf edeceğine, kıt bilginle Hamasta kariyer yap. :cool:

Son düzenleme:

Ya sen kimsin birader? Ülkeyi kötülemişsin diyor. Senin gibi zırdeli mi olalım. Bana cahil diyen adama bak. Profilindekinin terörist olduğunu bilmeyen bir soytarısın, gelmişsin bize akıl veriyorsun. Makarnayı azalt biraz, gerçeklerle tanış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,695
Üyeler
188,978
Son üye
qwaryi
Geri