🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam garantiye nasıl yolluyorsunuz ? Benim nova 7 ile konuşunca arkadaşlarım cızırtılı olarak ses geliyo diyor.
Adamlara yazdım direkt yollayın dediler fatura garanti belgesi istediler ki benim kutudan garanti belgesi sökülmüş nasıl olacak bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cloud 3 ü iade ettiniz mi? Konforsuz geldiğini söylüyordunuz.
Valla detaylı kullanım yapmadım ama iade etmedim cloud 3 kafamın üstünü ağrıttı kafam o kadar kocamanda değil ki anlamadım 😅😁

müşteri hizmetleriyle konuştuğumda depo ürünleri garanti kapsamında işlem görmüyor. yetkili servise dahi gönderseniz bize yönlendiriyorlar ve sadece para iadesi alabiliyorsunuz dediler.

eğer depo ürünüyse değişimle ilgili firmayla veya amazonla tekrar bir görüşün.
Valla kanka detaylıca söyledim despec maile anında döndü depodan aldığımı belirttim bir kaç kere kutu içeriği eksiksiz fatura ve garanti belgesi olsun dediler yollamam içinde kargo kodu verdiler amazonda bu konu için garanti servisi kabul ediyorsa hizmet alabilir ve bizim 1 sene iade hakkımız yanmaz diye belirtti

Dün sabah 10da bir ürün aldım. Hala kargoya verilmemesi normal mi, yoksa iptal mi gelir? Konuda bir kaç kişinin stoktan dolayı siparişinin iptal yediğini gördüm.

Dün sabah 10da bir ürün aldım. Hala kargoya verilmemesi normal mi, yoksa iptal mi gelir? Konuda bir kaç kişinin stoktan dolayı siparişinin iptal yediğini gördüm.
Görüş müşteri hzmetleriyle

Adamlara yazdım direkt yollayın dediler fatura garanti belgesi istediler ki benim kutudan garanti belgesi sökülmüş nasıl olacak bilmiyorum

Valla detaylı kullanım yapmadım ama iade etmedim cloud 3 kafamın üstünü ağrıttı kafam o kadar kocamanda değil ki anlamadım 😅😁

Valla kanka detaylıca söyledim despec maile anında döndü depodan aldığımı belirttim bir kaç kere kutu içeriği eksiksiz fatura ve garanti belgesi olsun dediler yollamam içinde kargo kodu verdiler amazonda bu konu için garanti servisi kabul ediyorsa hizmet alabilir ve bizim 1 sene iade hakkımız yanmaz diye belirtti
valla bende nova 5 ve c3 ü çok az denedim ikisini de, fps'te nova 5, c3 ün eline su dökemez. genel kullanımda az da olsa nova 5 biraz iyi, tercihim benim c3 oldu nova 5 kuzene kaldı

Son düzenleme:
valla bende nova 5 ve c3 ü çok az denedim ikisini de, fps'te nova 5, c3 ün eline su dökemez. şarkıda nova 5 biraz daha iyi, tercihim benim c3 oldu nova 5 kuzene kaldı
C3 dediğiniz hangisi hocam marka olarak valla bilmiyorum .d

valla bende nova 5 ve c3 ü çok az denedim ikisini de, fps'te nova 5, c3 ün eline su dökemez. şarkıda nova 5 biraz daha iyi, tercihim benim c3 oldu nova 5 kuzene kaldı
Bende öyle yapacağım ben başta cloud 2 kullanıyordum ses kartı gitti garantiden yeni geldi benim kingston du hp geldi sonra nedense ses kasamadığımı hissettim corsair hs 55 aldım bu daha iyiydi ama tam verim alamadım sonra bu zamanlara geldik işte cloud 3 denedim manyak ses kastığımı hissettim kablosuzu da aratmadı şahsen, kabloyu pek hissetmedim nova 7 yi taktım ztn sesi bozuktu tekerden makslayınca düzgün çalışıyordu onda da yine mükemmel değildi bence birde şeffaf mod açıktı arkadaşla falan konuşunca ayak sesi dışında herhaltı duydum ama ayak sesi duyamadım tam deneyemedim açıkçası sessiz sakin bir maçta tekrar denicem o yüzden bir şey diyemem ama garantiden çkkan sonuç amazonun kararına kalırsa iade derler çok takmam cloud 3 ile devam ederim yoluma

Ben cuma günü ürün aldım hem de depodan değil normal ürün aldım onu da pazartesi kargoya verdiler gayet normal
belli ki amazon bizi çok şımartmış eskisi gibi cumartesi gecesi bile sipariş geçsek hemen pazar sabahı kargoya verilsin diye bekliyoruz

1759826276006.webp

Arkadaşlar sizce ne yapayım ? Bu arada ürün bende değil kargoda kayıp durumda şuan için.

Geri