❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

Bonus vardı hocam onu kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600 TL de bonus geldi onu nakite çeviririm. 12500e gelmiş olur cihaz 😀
Hiç nakite çevirmekle uğraşma hocam her yerde geçiyor garantiyse :D kullanırsın illa hayırlı olsun mükemmel fiyat

Hiç nakite çevirmekle uğraşma hocam her yerde geçiyor garantiyse :D kullanırsın illa hayırlı olsun mükemmel fiyat
Teşekkürler hocam. Yolda bulsam cihazı kapalı kutu bu kadar sevinmezdim çünkü gece alacaktım vazgeçmiştim :) inşallah hayra alametdir bu 😀

bedava lan çektim direkt realme 8 den geçiyorum

Teşekkürler hocam. Yolda bulsam cihazı kapalı kutu bu kadar sevinmezdim çünkü gece alacaktım vazgeçmiştim :) inşallah hayra alametdir bu 😀
İptal etmezler kampanya adı 4k indirim + gerçek dışı indirim kategorisine girmiyor çünkü gerçek fiyattan inilen fiyat sınırı geçmiyor yani hiç bir thh hbyi haklı bulmaz bunları hesaba katarsak hataysa bile iptal olmayacaktır.

İptal etmezler kampanya adı 4k indirim gerçek dışı indirim kategorisine girmiyor yani hiç bir thh hbyi haklı bulmaz bunları hesaba katarsak hataysa bile iptal olmayacaktır.
Hata olması imkansız bence olmaz. Siyah çok tutulmuyor diye stok eritme diye düşünüyorum.

Siz hepsiburadayı tanımamışsınız hatalı indirim tanımı yapabiliyorlar. Kargoya verilmemiş her ürün iptal yiyebilir
Thh de sınır var hocam haksız bulunmak için gerçek dışı indirim kategorisinde değil iptal gelirse thh verin %99 kazanırsınız :D

Geri