yaa oyle aman aman bir indirim de almadik, 18 liralik urunu 14 e aldik sadece. neden bu kadar aglamislar anlamadim. vurgun falan yapmadik, guzel bir indirimle aldik sadece urunu.Yorumlarda gelmesin diye ağlayanlara inat gelir umarım hepinize![]()
yaa oyle aman aman bir indirim de almadik, 18 liralik urunu 14 e aldik sadece. neden bu kadar aglamislar anlamadim. vurgun falan yapmadik, guzel bir indirimle aldik sadece urunu.Yorumlarda gelmesin diye ağlayanlara inat gelir umarım hepinize![]()
4bin az parada değil şimdi . Hayırlı olsunyaa oyle aman aman bir indirim de almadik, 18 liralik urunu 14 e aldik sadece. neden bu kadar aglamislar anlamadim. vurgun falan yapmadik, guzel bir indirimle aldik sadece urunu.
yok az degil kesinlikle hele hele telefon pazarinda ki cok tutulan bir urun icin. ama milletin bu kadar birbirini kirdigina da degmez. guzel bir firsatti bence ama vurgunluk bir durum yok ortada. daha guzelleri sizlerin olsun insallah.4bin az parada değil şimdi . Hayırlı olsun
Benimde geçmedi ilk alanlardan biri benimdir merakla bekliyorumBir benimki geçmedi sanırım hazırlanıyoraumarım sonlarda aldığım içindir iptale düşmez.
Benimki de yarım saat önce geçti hocam.Bir benimki geçmedi sanırım hazırlanıyoraumarım sonlarda aldığım içindir iptale düşmez.