Yardım İncehesap Siparişim Geri Aşamaya Gitti!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,064
Dostlar 26 Eylül'de Gaming Gecesinden Gigabyte Anakart almıştım. 11 gündür ürünler paketleniyor aşamasında idi. Bugün Ödeme Onaylandı aşamasına geri gitmiş. Yani ilk aşamaya :D. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa yine ilkler beni mi buldu.
Bilmeyenler için aşamalar şöyle olur. Ödeme Alındı > Ürünler Paketleniyor > Kargoya Verildi > Teslim Edildi

1759855470645.webp
1759855606150.webp

Dostlar 26 Eylül'de Gaming Gecesinden Gigabyte Anakart almıştım. 11 gündür ürünler paketleniyor aşamasında idi. Bugün Ödeme Onaylandı aşamasına geri gitmiş. Yani ilk aşamaya :D. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa yine ilkler beni mi buldu.
Bilmeyenler için aşamalar şöyle olur. Ödeme Alındı > Ürünler Paketleniyor > Kargoya Verildi > Teslim Edildi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Müşteri Hizmetlerini Arasaydın Hocam ?

incehesaptan bir kaç kez alışveriş yaptım genel olarak kargo süresi bi tık sıkıntılı bir firma.

İncehesap ile iyi anlaşamıyorsunuz sanırım.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İncehesabın bir suçu yok ben daha öncede yazdım sana adamlara ulaş sıkıntı var diye sen keyfi beklettin normal bu.

11 gün geçmiş. Ödeme yapılıp yapılmadığını unutmuşlardır. Tekrar kontrol ediyorlardır. "Hee tamam ödeme yapılmış, paketleyebilirsiniz." diyeceklerdir.

İncehesabın bir suçu yok ben daha öncede yazdım sana adamlara ulaş sıkıntı var diye sen keyfi beklettin normal bu.
11 yıldır internetten ürün alıyorum. İlk sipariş tarihim 2014. Hiç birinde ürünü gönderin diye yazmadım. Eğer düşük fiyat vs değilse aldığım neden böyle bir aksiyon alıyım?
Benim onlara bunu hatırlatma gibi bir zorunluluğum yok.

14 yıldır internetten ürün alıyorum. İlk sipariş tarihim 2014. Hiç birinde ürünü gönderin diye yazmadım. Eğer düşük fiyat vs değilse aldığım neden böyle bir aksiyon alıyım?
Benim onlara bunu hatırlatma gibi bir zorunluluğum yok.
Dostum sistemsel sıkıntı olabilir bunu bilmen gerekiyor. Farkedip umursamadın geri dönüş versen adamlar düzeltirdi.

Dostum sistemsel sıkıntı olabilir bunu bilmen gerekiyor. Farkedip umursamadın geri dönüş versen adamlar düzeltirdi.
İncehesabın suçu yok demişsin. Sistemsel hata onların suçu oluyor dostum. Benden para çekileli 11 gün oldu. Benim suçum incehesaptan sipariş vermek mi? 11 gündür paramı alıkoydular. Ne ürün geldi ne iade. Nakit çekim almıştım. 11 günlük faizi 405TL. Bu da benim suçumdur doğru diyorsun.

Geri