🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

y

yok bom boş model normal kulaklık al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 2 ay garantisi kalmış pro2 aldım 4500 e sol teki titreme yapıyordu serviste şuan sağ ve sol tek değişti sıfır kulaklığım oldu appledan gelmesini bekliyorum yenilerinin
Ben pro2 modelinden önce 3.nesil kullanıyordum anc ne gerek var falan düşünüyordum alınca arada ki fark değer hocam.

beyler listeye ulasabilen herhangi bi üründen link atar mı ? ben artık ulasamıyorum nedense

beyler listeye ulasabilen herhangi bi üründen link atar mı ? ben artık ulasamıyorum nedense
tüm ürünler bitti de sayfa açılmıyor mu artık ne olduysa
ya da indirim dönemi bitene kadar kapattılar mı acaba

%20 İndirim kısmını kaldırmışlar komple. Ama aynı ürünlerde %20 indirim girince ürünlere görünüyor. Sayfa da hata oldu bilerek kapattılar komple herhalde düzeltmek yerine :D

Yeni gelen ürünlerde %20 indirim yok gibi geliyor şuan %20 bitti gibi ama ürün stokları halen geliyor amazona belli olmaz bir şey yakalarsam buraya atarım

%20 İndirim kısmını kaldırmışlar komple. Ama aynı ürünlerde %20 indirim girince ürünlere görünüyor. Sayfa da hata oldu bilerek kapattılar komple herhalde düzeltmek yerine :D
1 kere düştü bu birdağa görmedim nerdeyse komple eksik ama israrla %20 indirimi vermemek için direniyor gözüm bunda ama değmez gibi :D
ihtiyacımda yok neden almak istiyorum bilmiyorum.

1 kere düştü bu birdağa görmedim nerdeyse komple eksik ama israrla %20 indirimi vermemek için direniyor gözüm bunda ama değmez gibi :D
ihtiyacımda yok neden almak istiyorum bilmiyorum.
"Montaj donanımı eksik (vidalar/bağlantı elemanları)."
Kim bilir içinde ne eksik neyi alıpta iade ettiler

Uygunsuz Dil
"Montaj donanımı eksik (vidalar/bağlantı elemanları)."
Kim bilir içinde ne eksik neyi alıpta iade ettiler
heryeri eksik alan adamlar cızlayıp nasıl iade ediyorlar o çaldığı vida çalan adamın gt girsin :D
ben kolay kolay iade etmem etsemde poşeti dahil çizik olmadan geri yollarım bozuk çıkarsa tabi geri iade ederim yoksa etmem.
iade olduğunu bile anlamaz bandrolu öyle açarım yani :D :D

heryeri eksik alan adamlar cızlayıp nasıl iade ediyorlar o çaldığı vida çalan adamın gt girsin :D
ben kolay kolay iade etmem etsemde poşeti dahil çizik olmadan geri yollarım bozuk çıkarsa tabi geri iade ederim yoksa etmem.
iade olduğunu bile anlamaz bandrolu öyle açarım yani :D :D
Olması gereken bu şekildedir zaten, bazı insanlar gerçekten haysiyetsiz olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri