Yardım Mavi, beyaz kasa önerebilir misiniz?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Normalde zoko king düşünüyordum ama olmuş 6000, o yüzden önerebileceğiniz mavi renklerinde ya da beyaz ama estetik duran kasa önerileriniz var mı? Atx anakart ve 9070xt ile kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 6000, eğer psulu ise 10k ya çıkılabilir

Normalde zoko king düşünüyordum ama olmuş 6000, o yüzden önerebileceğiniz mavi renklerinde ya da beyaz ama estetik duran kasa önerileriniz var mı? Atx anakart ve 9070xt ile kullanmayı düşünüyorum. Bütçem 6000, eğer psulu ise 10k ya çıkılabilir
Hocam Zoko ya 6bin verene kadar buna 6bin ver daha iyi sanki :

H6 flow'u bende kullanıyorum memnunum. Yalnızca toz filtresi eksik onun dışında eksiğini göremedim.

Hocam Zoko ya 6bin verene kadar buna 6bin ver daha iyi sanki :
Hocam her türlü 360mm sıvı soğutucuyu ve ekran kartını alır değil mi?

tamamdır hocam sağolasın. Seçenek olarak bu kalıyor, birde beyaz önerin olur mu?
Beyazda seçenek çok, mavi beyaz yazdığın için bunu nokta atışı beğenirsin dedim şansıma benimde karşıma çıktı internette aratınca :D
Sıfırdan sistem diziyorsan back connect li anakart araştır fiyat farkı çok yoksa arkadan kablolamayı destekliyormuş bu kasa kabloları direk gizleyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynısının beyazı da İtopya da varmış uygun olarak. Vatanda da var ama 8K orada.

Beyazda seçenek çok, mavi beyaz yazdığın için bunu nokta atışı beğenirsin dedim şansıma benimde karşıma çıktı internette aratınca :D
Sıfırdan sistem diziyorsan back connect li anakart araştır fiyat farkı çok yoksa arkadan kablolamayı destekliyormuş bu kasa kabloları direk gizleyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynısının beyazı da İtopya da varmış uygun olarak. Vatanda da var ama 8K orada.
anakart olarak msi b850 gaming plus wifi düşünüyoruz hocam. Bu atılan kasalardaki tek sıkıntı, küçük kaçar mı estetik olarak normal kasalara göre.

Geri