2.El Apple Macbook alınır mı?

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
107
Yaşadığım şehirde bir satıcı buldum Macbook air m1 2020 256gb versiyonu
Cihaz neredeyse hiç kullanılmamış pil devri 6 öyle diyeyim kozmetik olaraktada hiçbir problemi sıkıntısı yok kutusu faturası tam adam işinden dolayı windows kullanması gerektiği için kullanmamış bir köşede durmuş fiyatı 16bin tl bu fiyata kaçırmamam gerek gibi ama piyasası bilmiyorum sizce almalı mıyım ders çalışıp film izleme amacıyla kullanacağım oynayacağım max oyun minecraft falan olur.

ilanlar 18 dolaylarında ama sizin baktiginiz 0 gibi olduğundan alinir ama kacirip kacirmama konusu size bağlı

Cihaz neredeyse hiç kullanılmamış pil devri 6 öyle diyeyim kozmetik olaraktada hiçbir problemi sıkıntısı yok kutusu faturası tam adam işinden dolayı windows kullanması gerektiği için kullanmamış bir köşede durmuş fiyatı 16bin tl bu fiyata kaçırmamam gerek gibi ama piyasası bilmiyorum sizce almalı mıyım ders çalışıp film izleme amacıyla kullanacağım oynayacağım max oyun minecraft falan olur.
kaç gb ram ? pil yüzdesi kaç ? pil devri 6 olablir ama sürekli kapalı durduğu için zarar da görmüş olabilir

ilanlar 18 dolaylarında ama sizin baktiginiz 0 gibi olduğundan alinir ama kacirip kacirmama konusu size bağlı
Pazarlıka 15e gelir gibi pil değişmemiş direkt orjinal pil 6 devir ondan ilgimi çekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç gb ram ? pil yüzdesi kaç ? pil devri 6 olablir ama sürekli kapalı durduğu için zarar da görmüş olabilir
8/256 pil %100 kapalı dururken nasıl bir zarar görmüş olabilirki

Pazarlıka 15e gelir gibi pil değişmemiş direkt orjinal pil 6 devir ondan ilgimi çekti

8/256 pil %100 kapalı dururken nasıl bir zarar görmüş olabilirki
kanka piller uzun süre kullanmayınca da ölmeye başlıyor. neyse 8 gb yetersiz bence 16 aşağısını düşünme derim

Film izleyip ytden ders videosu izleyip not almaya bence gayet yeterli gibi

Onu nasıl anlayabiliriz
yani normal kullanımda zaten sıkıntı yaşamazsın. 1 ay 2 ay hiç kullanmamalarda başlar ufak ufak. sen kullanırken pili %20 altında çok kullanma yeter.

valla hocam almışken 4-5 sene kullanmak lazım. emin ol 8 gb artık yetersiz. sen bilirsin tabi

direkt mackbook alınmaz

Geri