Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?

Ekler

• IMG_4662.webp
    IMG_4662.webp
    1 MB · Hit: 45
  • IMG_4661.webp
    IMG_4661.webp
    1.1 MB · Hit: 39
  • IMG_4660.webp
    IMG_4660.webp
    1.3 MB · Hit: 41
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?
sadece kasayi cekmissiniz hocam uzaktan masayi ve alt taraflari gormemiz daha iyi olur kablo icinse ben yetecegi kadar pay birakip bagliyordum gayet iyi is goruyor

sadece kasayi cekmissiniz hocam uzaktan masayi ve alt taraflari gormemiz daha iyi olur kablo icinse ben yetecegi kadar pay birakip bagliyordum gayet iyi is goruyor
Buyrun hocam istediğim biraz düzenli ve hoş dursun. Duvarlara falan bir şeyler de yapabilirim.

Ekler

• IMG_4663.webp
    IMG_4663.webp
    1.1 MB · Hit: 35
Buyrun hocam istediğim biraz düzenli ve hoş dursun. Duvarlara falan bir şeyler de yapabilirim.
masa cok goze batiyor baska masa sart gibi duruyor butce isi fakat sanirim onu gozden cikartmissiniz dedigim gibi kablolari sadece kullanilacak sekilde baglarsaniz azda olsa ise yarayacaktir

masa cok goze batiyor baska masa sart gibi duruyor butce isi fakat sanirim onu gozden cikartmissiniz dedigim gibi kablolari sadece kullanilacak sekilde baglarsaniz azda olsa ise yarayacaktir
Masayı değiştiricem hocam evet önerdiğiniz masa var mıdır?

Ekrana bakarken görmüyorsan kablolarda sorun yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sağ tarafına küçük bir saksı çiçek koyabilirsin. Ama kasayı dikliğine çevirmelisin yer açılması için. Masa da Mat Siyah olabilir.

Sağ tarafına küçük bir saksı çiçek koyabilirsin. Ama kasayı dikliğine çevirmelisin yer açılması için. Masa da Mat Siyah olabilir.
Dik çevirsem daha iyi sanki hocam evet doğru

Çok bir fikir gelmedi şuan için aklıma. Ama o kasa ordan monitöre sıcak vermez mi sürekli? Daha sonra ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri