ugurcamm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 331
sadece kasayi cekmissiniz hocam uzaktan masayi ve alt taraflari gormemiz daha iyi olur kablo icinse ben yetecegi kadar pay birakip bagliyordum gayet iyi is goruyorArkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?
Buyrun hocam istediğim biraz düzenli ve hoş dursun. Duvarlara falan bir şeyler de yapabilirim.sadece kasayi cekmissiniz hocam uzaktan masayi ve alt taraflari gormemiz daha iyi olur kablo icinse ben yetecegi kadar pay birakip bagliyordum gayet iyi is goruyor
masa cok goze batiyor baska masa sart gibi duruyor butce isi fakat sanirim onu gozden cikartmissiniz dedigim gibi kablolari sadece kullanilacak sekilde baglarsaniz azda olsa ise yarayacaktirBuyrun hocam istediğim biraz düzenli ve hoş dursun. Duvarlara falan bir şeyler de yapabilirim.
Masayı değiştiricem hocam evet önerdiğiniz masa var mıdır?masa cok goze batiyor baska masa sart gibi duruyor butce isi fakat sanirim onu gozden cikartmissiniz dedigim gibi kablolari sadece kullanilacak sekilde baglarsaniz azda olsa ise yarayacaktir
Ekrana bakarken görmüyorsan kablolarda sorun yokArkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?
sahsen bende flinder markasina ait 160x60 masasi mevcut memnunumMasayı değiştiricem hocam evet önerdiğiniz masa var mıdır?
Çok bir fikir gelmedi şuan için aklıma. Ama o kasa ordan monitöre sıcak vermez mi sürekli? Daha sonra ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmasın.Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?
ben olsam kasayı sağdaki boşluğa koyardım hem alan açılır hemde kabloları daha toplu olurBuyrun hocam istediğim biraz düzenli ve hoş dursun. Duvarlara falan bir şeyler de yapabilirim.