batarasus 3 ölü pixelden fazlaysa garanti veriyormuş
asus144hz 1ms ips panel için peki 3 tane pixel göze çok batarmı inşallah hiç çıkmaz amin. yakın zamanda almayı düşünüyoruz.
batar.peki 1 ve 2
1 adet ölü piksel çıksa bile iade edebilirsin. Eğer marka değişim yapmıyorsa THH bu durumda kullanıcıyı haklı buluyor.asus 3 ölü pixelden fazlaysa garanti veriyormuş
asus144hz 1ms ips panel için peki 3 tane pixel göze çok batarmı inşallah hiç çıkmaz amin. yakın zamanda almayı düşünüyoruz.
Evet, eğer monitörde ölü piksel çıkarsa ve satın aldığınız yer değişim yapmazsa online olarak THH'ye başvurabilirsiniz. Biraz uzun sürse de olumlu sonuçlanacaktır. Sonrasında zaten değişim veya para iadesi yapmak zorundalar.thhye gitsem değişim yapmak zorundalar mı internetten alcaz n11den
Hocam yeni aldıysa değiştirsin ya. O kadar para veriyor. Hakkımızı aramadığımız için böyle oluyor.Dostum göze batmıyor kesinlikle, monitörümde 1 adet ölü pixel var, fark edilmiyor. Çok takma.
Yok la, çıktıysa değiştirsin tabii ama göze batmıyor, ben onu demek istedimHocam yeni aldıysa değiştirsin ya. O kadar para veriyor. Hakkımızı aramadığımız için böyle oluyor.
Benim monitörde 2 ölü pixel var test edene kadar farkına bile varmadım.asus 3 ölü pixelden fazlaysa garanti veriyormuş