ölü pixel göze batar mı?

eraychu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
959
asus 3 ölü pixelden fazlaysa garanti veriyormuş
asus144hz 1ms ips panel için peki 3 tane pixel göze çok batarmı inşallah hiç çıkmaz amin. yakın zamanda almayı düşünüyoruz.

asus144hz 1ms ips panel için peki 3 tane pixel göze çok batarmı inşallah hiç çıkmaz amin. yakın zamanda almayı düşünüyoruz.
1 adet ölü piksel çıksa bile iade edebilirsin. Eğer marka değişim yapmıyorsa THH bu durumda kullanıcıyı haklı buluyor.

1 adet ölü piksel çıksa bile iade edebilirsin. Eğer marka değişim yapmıyorsa THH bu durumda kullanıcıyı haklı buluyor.
thhye gitsem değişim yapmak zorundalar mı internetten alcaz n11den

thhye gitsem değişim yapmak zorundalar mı internetten alcaz n11den
Evet, eğer monitörde ölü piksel çıkarsa ve satın aldığınız yer değişim yapmazsa online olarak THH'ye başvurabilirsiniz. Biraz uzun sürse de olumlu sonuçlanacaktır. Sonrasında zaten değişim veya para iadesi yapmak zorundalar.

Markalarda kendine göre kural belirliyor. Yok 3 adet olacak yok şu olacak. Biz ürün alırken parayı eksik verelim diyor muyuz? 1 tane bile olsa değişim yapmak zorunda. Şunlara bir düzenleme gelsin ya. Bıktım ya. THH bile 3 ay sürüyor.

Benim monitörde 2 ölü pixel var test edene kadar farkına bile varmadım.
Hiç göze batmıyor.

çok, rahatladım teşekkkürler biraz geç yazdım kusura bakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,390
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri