İşlemci ve Ekran Kartı önerisi

Hocam am4 bu bütçeye hiç gitmez kesin mi am4 istiyorsunuz.

Hocam am4 bu bütçeye hiç gitmez kesin mi am4 istiyorsunuz.
Evet hocam am5 için anakartı değiştirmem gerekiyor, anakartı değiştirince ramler de mecburi değişecek çok uzun iş kısayoldan sadece ekran kartı ve işlemciyi değiştirmek istiyorum aşırı ultra iyi bir sisteme gerek yok

Evet hocam am5 için anakartı değiştirmem gerekiyor, anakartı değiştirince ramler de mecburi değişecek çok uzun iş kısayoldan sadece ekran kartı ve işlemciyi değiştirmek istiyorum aşırı ultra iyi bir sisteme gerek yok
Mevcut işlemcin ve ekran kartın neydi hocam?

İyi forumlar arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum bu yüzden ekran kartı ve işlemci önerileri rica ediyorum sizlerden. Ben grafik tasarımcıyım grafik programları kullanıyorum doğal olarak render da alıyorum ayrıca oyunda oynuyorum bu ikisine de uygun bir ikili önerirseniz çok güzel olur. Kullandığım anakart MSI MPG B550 Gaming Plus AM4 bütçem 40 bin tl
B650 Am5 anakart ile 7600 alın. Kalan ile de 5070 bulunabilir zorlayarak biraz.

Bir 20 bin lira daha olsaydı sana serinin en iyisi olan 5070 ti yı önerirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden diye soruyorsan bir 20 bin lira daha eklemeyle 4080 ve 4080 superle nerdeyse aynı performans veren karta daha ucuza sahip oluyorsun ve yenildiği kartlar 4090 5080 5090 ve 3090 yani başka bir kart kalmıyor iyi bir işlemcide önericektim ama size kalmış

Bir 20 bin lira daha olsaydı sana serinin en iyisi olan 5070 ti yı önerirdim

Neden diye soruyorsan bir 20 bin lira daha eklemeyle 4080 ve 4080 superle nerdeyse aynı performans veren karta daha ucuza sahip oluyorsun ve yenildiği kartlar 4090 5080 5090 ve 3090 yani başka bir kart kalmıyor iyi bir işlemcide önericektim ama size kalmış
5070 ti o kadar iyi mi ya

5070 ti o kadar iyi mi ya
Tabikide 3090 ti dan bile daha iyi eğer 40 bin lira bütçede alırsanız 10 kat downgrade yiceksiniz benim 3090 yener sebebim ikinci el piyasası ucuz temiz bulunabilirse onun dışında bu kartın yenildiği kartlar 5080 5090 ve 4090 yani muhteşem ve efsane bir kart

3090 ti ya saplayan 5070 ti dan bahsediyoruz yani

Tabikide 3090 ti dan bile daha iyi eğer 40 bin lira bütçede alırsanız 10 kat downgrade yiceksiniz benim 3090 yener sebebim ikinci el piyasası ucuz temiz bulunabilirse onun dışında bu kartın yenildiği kartlar 5080 5090 ve 4090 yani muhteşem ve efsane bir kart
Düşüneceğim tavsiye için teşekkürler

Düşüneceğim tavsiye için teşekkürler
Seneye dediğim gibi bende bu ekran kartını alacağım amd çöplerini almayın birçok sorunu var zaten aliasing nativede bile kötü doku kalitesi vs her konuda geride nvidia kartlarına kıyasla nedense 5070 ti garip bir şekilde çok güçlü kart

Seneye dediğim gibi bende bu ekran kartını alacağım amd çöplerini almayın birçok sorunu var zaten aliasing nativede bile kötü doku kalitesi vs her konuda geride nvidia kartlarına kıyasla nedense 5070 ti garip bir şekilde çok güçlü kart
Bende zaten nvidia seviyorum hocam amd işlemcisi güzel ama ekran kartı için aynı şeyi söyleyemem

Dediğim gibi nvidia kartlarına birçok tweak yapılabiliyor dlss bile manual bir şekilde güncelleyebiliyorsun nvidia filterlar mükemmel bir şekilde çalışıyor ve yazılımlarla muhtemelen bu kart alsam beni 6-7 sene rahat götüreceğini düşünüyorum amd çöplerine saymazsak şuan bu kart top 4 te bütün kartlar arasında onlarda 5080 5090 ve 4090 gereksiz pahalı kartlar yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri