Türklerle hiçbir online oyun oynanmaz

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
575
Bugün oyundan birilerini buldum seçkin girdik. Rakip haritada dust2 banlamis mirageda iyiler bizde mirage banladik nuke ve train bıraktık yani onlar train banlar nuke oynariz dedik nuke banladilar train girdik kimse bilmiyor haritayı bende bilmiyorum ama rakipte bilmiyor yani adam akıllı oynarsak alırız. Ct başladık ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum ct tarafında 12 rauntta 10 kill almışım ama hep kritik yani bombayı düşürüp bombayı koruyorum 3-4 raunt fark atmışız t geçtik beraber oynayıp beraber Rush atmak gerekiyorken bunların hepsi ayrı oynuyor yanına biri gelen küfrediyor ne geliyon diye zaten haritayı bilmiyonuz bu nasıl oyun. Hepsi öldü tek başıma bombayı kurdum adam Shift basmış arkamdan gelmiş vurmuş beni taba basınca ilk sırada ben varım o rauntu verince bir baktım hepsi ana avrat sövüyor zaten buraya kadar çoğunlukla ben tasimisim öndeyiz 15-16 yaşındaki veletlerin ağzına meze oluyoruz. Yani bu hep böyle bu oyunda arada bir düzgün adamlar denk geliyor globalde bizim irkimiza kufretmelerine kebab diye dalga gecmelerine falan şaşmamak lazım herhalde yabancılar kendi aralarında tartışınız birbirlerine sen Türk'sün diyorlar öyle bir adımız çıkmış yani.

kardom günaydın bu hep vardı zaten fakat cs2 de arşa çıkmış bi durum kardom bu yani bende hepsini susturuyorum atamasınlar diye de 2 kişi giriyoruz satarlarsa bizde satıyoruz mük oluyor kasmıcan TR de isen

kardom günaydın bu hep vardı zaten fakat cs2 de arşa çıkmış bi durum kardom bu yani bende hepsini susturuyorum atamasınlar diye de 2 kişi giriyoruz satarlarsa bizde satıyoruz mük oluyor kasmıcan TR de isen
Cs biraz daha eski oyuncu kitlesi diğer oyunlara göre daha iyidir sanıyordum hiç fark yok hatta dahada kötüymüş

Cs biraz daha eski oyuncu kitlesi diğer oyunlara göre daha iyidir sanıyordum hiç fark yok hatta dahada kötüymüş
evet veletler dolu kardom ruslarla kavga et o zevkli sadece diğer türlü oynanmaz veya konumunu japonya falan yap japonca öğren başka türlü nanay kardo

Bugün oyundan birilerini buldum seçkin girdik. Rakip haritada dust2 banlamis mirageda iyiler bizde mirage banladik nuke ve train bıraktık yani onlar train banlar nuke oynariz dedik nuke banladilar train girdik kimse bilmiyor haritayı bende bilmiyorum ama rakipte bilmiyor yani adam akıllı oynarsak alırız. Ct başladık ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum ct tarafında 12 rauntta 10 kill almışım ama hep kritik yani bombayı düşürüp bombayı koruyorum 3-4 raunt fark atmışız t geçtik beraber oynayıp beraber Rush atmak gerekiyorken bunların hepsi ayrı oynuyor yanına biri gelen küfrediyor ne geliyon diye zaten haritayı bilmiyonuz bu nasıl oyun. Hepsi öldü tek başıma bombayı kurdum adam Shift basmış arkamdan gelmiş vurmuş beni taba basınca ilk sırada ben varım o rauntu verince bir baktım hepsi ana avrat sövüyor zaten buraya kadar çoğunlukla ben tasimisim öndeyiz 15-16 yaşındaki veletlerin ağzına meze oluyoruz. Yani bu hep böyle bu oyunda arada bir düzgün adamlar denk geliyor globalde bizim irkimiza kufretmelerine kebab diye dalga gecmelerine falan şaşmamak lazım herhalde yabancılar kendi aralarında tartışınız birbirlerine sen Türk'sün diyorlar öyle bir adımız çıkmış yani.
Cs2 haftalik drop için oynamaya başladığın zaman er olacaksın

Valve oyunlarının elini ayağını öp birde dereceli valo girsen bu neslin ne kadar bomboş bir nesil olduğunu fark ediyosun.
En sinir olduğum şley de 10 12 yaşındaki çocukların ailevi değerlerime sövmesi. O kadar sinirleniyorum ki gerçek hayatta karşıma çıksa ldrürüm.(şaka)

Bilmem ki bana "cool" adamlar geliyor, gerçi iki gün önce bir tane geldi değişik ama normal rage idi, olay şey idi biz ct deyiz inferno pitte pusudayım adam fln öldürdüm çoktan deşifre olmuşum 😂 ama t den bir ******** beni görmezden gelip bomba kurmaya başladı rahatsız etmek için işte dibine girdim kutunun arkasından çıkıp ara sıra sıkıyorum, benim takım arkadaşı gelsin diye 2v1. Bağırıyor sesten "takım arkadaşını bekle, idiot" diye... Valla ben fazla oynamıyorum oyunu 10 el attım 19600 açtı oyunu(yeni hesap değil, 1. Sezon oynandı, normal hesap) o maçı alsak 20k terfi. Valla 16k da canavar gibi oynuyorlardı, sezon başlayalı da az olmadı, 19k daki adamın benim ne yaptığımı anlamaması şaşırtı ztn yine 7k bebelerde geliyor boostlayanlar fln veya hile. Neyse belli bir oynayış seviyesine geldiğin zaman hiç bir şeyi iplemediğini inancındayım bende kendimi kanıtlamama gerek yok😂 günde yine 15 saat valo cs mi atayım. Haftada 2 saat oynuyorum sırf kasa için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada takım arkadaşın niye ctden ancak 1 dakikada döndüğünüde anlamadım, ben 1 dakikada mapi turlarım shift fln mı bastı😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri