🔥İndirim Playstation 5 Digital + 2 Kol 25999

Ne hikmetse amd ile sony yeni çip hakkında duyuru yapınca fiyatlar az da olsa inmeye başladı.

not: slim olan değil ilk çıkan model

CFI kodu kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı model bende de var. 2.5 senedir kullanıyorum. Fiyat çok iyi. İkici kolu %50 indirimle almış gibi bir şey oluyor.
Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz fps değerleri hakkında net bir bilgi edinemedim.

CFI kodu kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz fps değerleri hakkında net bir bilgi edinemedim.

Tamamı hikayeli oyunlar ve performans modunda. Akıcı oynanması bana yeterli geldiği için FPS değerlerine hiç bakmadım. Benimkinin CFI kodu 1216. Zaten daha eski 11** sürümlerini satın alabilmeniz olası değil. Bu sürümler stok sıkıntısı dönemine denk geldiği için kapanın elinde kaldı. Kalın kasanın son sürümü de 12**.

Tamamı hikayeli oyunlar ve performans modunda. Akıcı oynanması bana yeterli geldiği için FPS değerlerine hiç bakmadım. Benimkinin CFI kodu 1216. Zaten daha eski 11** sürümlerini satın alabilmeniz olası değil. Bu sürümler stok sıkıntısı dönemine denk geldiği için kapanın elinde kaldı. Kalın kasanın son sürümü de 12**.
Call of duty black ops 6 1080p veya 2k rahat oynatır mı?

Geri