papatyaçayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Garanti falan yazılmamış fakat piyasada çift kollu en uygunu bu galiba
Playstation 5 Digital + 2 kol
satıcısı kim bununGaranti falan yazılmamış fakat piyasada çift kollu en uygunu bu galiba
Evofone iletişimsatıcısı kim bunun
Evofone güvenilir Xiaomi ve Nothing'in distribütörlüğünü yapıyor ama bence ihtalatçı garantili ürün bu.Evofone iletişim
Evet güvenilir biryer gibi duruyor bende alıcam galiba 10 stok var ve 4 taksiti var peşin fiyatınaEvofone güvenilir Xiaomi ve Nothing'in distribütörlüğünü yapıyor ama bence ihtalatçı garantili ürün bu.
not: slim olan değil ilk çıkan model
Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz fps değerleri hakkında net bir bilgi edinemedim.Aynı model bende de var. 2.5 senedir kullanıyorum. Fiyat çok iyi. İkici kolu %50 indirimle almış gibi bir şey oluyor.
CFI kodu kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hangi oyunları oynuyorsunuz fps değerleri hakkında net bir bilgi edinemedim.
Call of duty black ops 6 1080p veya 2k rahat oynatır mı?Tamamı hikayeli oyunlar ve performans modunda. Akıcı oynanması bana yeterli geldiği için FPS değerlerine hiç bakmadım. Benimkinin CFI kodu 1216. Zaten daha eski 11** sürümlerini satın alabilmeniz olası değil. Bu sürümler stok sıkıntısı dönemine denk geldiği için kapanın elinde kaldı. Kalın kasanın son sürümü de 12**.
Call of duty black ops 6 1080p veya 2k rahat oynatır mı?