Aromalı çay severler için tavsiyeler: Kakuleli siyah çay

Reaksiyon skoru
71
Tanesi 5000 bin TL'ye satılan bu değerli bitkiden yaklaşık 10 gramlık (35 tl lik) almanız bir kaç sefer kullanmak için yeterli olacaktır. İlk önce bir bardağın tabanı ile kakuleleri hafif çatlatıp ardından demlenen çaya 1-2 adet attığınızda bergamot aromasından Daha lezzetli bir aroma oluşabiliyor. Ayrıca faydası'da Çok bunlardan biride psikolojik olarak rahatlatma özelliğine sahip. Ben ilk denediğim zaman inanamadım çay çok lezzetli oldu 😊
1000033908.webp

nerden alabiliriz üstat

Aktarlarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kedi çok tatlı profilinizdeki ekmeğin içine sarılı tatlı kedicik 🙃

Zaten 10 Gr'ma 35 TL verince psikolojik olarak rahatlama konusunda şartlanır insan. Papatya çayının yapamadığı etkiyi yapar kanımca.

Bu kadar pahalı şeylere gerek yok.

- Limon
- Kiraz Sapı
- Karanfil

Ya da evinizde Frenchpress varsa aktardaki çoğu bitkiyle aromalı ve ucuz çaylar yapabilirsiniz.

Bu kadar pahalı şeylere gerek yok.

- Limon
- Kiraz Sapı
- Karanfil

Ya da evinizde Frenchpress varsa aktardaki çoğu bitkiyle aromalı ve ucuz çaylar yapabilirsiniz.
Hocam afedersiniz ama imzanızdaki son özelliğe sahip gibi durmuyorsunuz başka yerlerdede yazdığınız yazılar göze alınırsa.

Aslında fazla para vermeye gerek yok 5000 bin verip 1 kilo alınması mantıksız zaten 35-70 tl arası verip uzun süre gidebilen bir bitki çünkü kendisi yoğun aromalı bir iki tane kullanmak genelde yetiyor

Hocam afedersiniz ama imzanızdaki son özelliğe sahip gibi durmuyorsunuz başka yerlerdede yazdığınız yazılar göze alınırsa.

Paran varsa harcarsın, yoksa benim dediğimi yaparsın. Boş boş konuşmanın anlamı yok. İyi forumlar.

Geri