Warp Zero trust ile robloxa nasıl girebilirim

lise bitince okul mu bitmiş oluyor hayır daha üniversite var ve o da zorunlu ben gitmek istemiyorum diyemezsin bahane bulma git ders çalış
ulan ne boş yaptın ya adam senden ne soruyor sen ne yazıyorsun hem Türkiye de üni okumak zaman kaybıdır.

lise bitince okul mu bitmiş oluyor hayır daha üniversite var ve o da zorunlu ben gitmek istemiyorum diyemezsin bahane bulma git ders çalış
kardeş sana ne sen çok istiyorsan git sen ders çalış karışmayın şu insanlara ya haddiniz olmayan şeylere karışmayın

oyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuz
Valla ya bende oyunları bıraktım şimşek mqueen oldum şimdi hedefim kaportacı olucam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
Warp ile girmesi lazım 1.1.1.1 değilde normal warp yapıp denermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım warp ile artık girilmiyor mümkünse goodbyedpi kullanın.
DC ye giren robloxa da girer kardeş

ulan ne boş yaptın ya adam senden ne soruyor sen ne yazıyorsun hem Türkiye de üni okumak zaman kaybıdır.
asıl sen boş yapıyorsun zaman kaybı dediğin eğitim ve eğitim asla zaman kaybı değildir oyun oynamak zaman kaybıdır oyun size bir gelecek sunmuyor çıkın artık şu teknoloji gelişti her şey yapay zeka ile yapılıyor kafasından

asıl sen boş yapıyorsun zaman kaybı dediğin eğitim ve eğitim asla zaman kaybı değildir oyun oynamak zaman kaybıdır oyun size bir gelecek sunmuyor çıkın artık şu teknoloji gelişti her şey yapay zeka ile yapılıyor kafasından
Yaw gardaş her yerimiz dert zaten iki dakika kafa dağıtıyoz oyunlarda

oyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuz
sen kimsin de boyle yanit veriyorsun?
websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
wiresock ile split tunneling yaparak giris yapabilirsin hocam bahsettigim program ile ilgili video
ve aktif olarak kullandigim ayar discord icinde ise yariyor AllowedApps = robloxstudiobeta.exe, robloxplayerbeta.exe, chrome.exe, discord.exe

Geri