Galaxy watch kullanıcısı olarak ben de öneririm hiç bir sıkıntı yaşamadım henüz ama bütçe farkı çok var 2.elden biraz daha eski nesilleri bulunabilir sanırım piyasasına hakim değilimbütçe arttırıp galaxy watch öneririm.
band serisine alışıksan mi band 10
huawei fit 3
watch 4 classic ve 6 classic kullanıyorumGalaxy watch kullanıcısı olarak ben de öneririm hiç bir sıkıntı yaşamadım henüz ama bütçe farkı çok var 2.elden biraz daha eski nesilleri bulunabilir sanırım piyasasına hakim değilim
Şarjı iyi dayanmıyorwatch 4 classic ve 6 classic kullanıyorum
geçen sene watch 4 classic 2. elden 2500tl ye almıştım tam bir f/p alışverişti
bu fiyatlara bulursanız kaçırmayın
bütün google watchlar böyle zatenŞarjı iyi dayanmıyor
watch 6 classicte gta san çalıştırılabiliyorŞarjı iyi dayanmıyor
2.ele olsa apple watch al bütçe çıkarıp yoksa mi band üst seri devam etapple watch sağlık açısından baya iyi cellular alırsan teli evde bırak cık iphone kullanıyorsan. samsung watch 4 classic kullandım ama apple ayrı ya baya iyi ve cok kapsamlı AKILLI saat aldığını anlıyorsun diğerleri bileklik resmen
appleda goggledan internet sitelerine girebiliyor musun?apple watch sağlık açısından baya iyi cellular alırsan teli evde bırak cık iphone kullanıyorsan. samsung watch 4 classic kullandım ama apple ayrı ya baya iyi ve cok kapsamlı AKILLI saat aldığını anlıyorsun diğerleri bileklik resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.ele olsa apple watch al bütçe çıkarıp yoksa mi band üst seri devam et
hayır ama saatlerde işlevsel değil ama fotoğraflar cok daha net ve büyütebilirsin sınavda kopya cekeceksen , ikisini de kullandım sınavda girmen için internette lazım yani telde yanında bulunması gerek ve baya kucuk klavyesi yani tekrarlıyorum işlevsel değil fotoğraf yada mesajlardan kopyanı daha hızlı cekersinappleda goggledan internet sitelerine girebiliyor musun?
yksde de kopya çekersin tabihayır ama saatlerde işlevsel değil ama fotoğraflar cok daha net ve büyütebilirsin sınavda kopya cekeceksen , ikisini de kullandım sınavda girmen için internette lazım yani telde yanında bulunması gerek ve baya kucuk klavyesi yani tekrarlıyorum işlevsel değil fotoğraf yada mesajlardan kopyanı daha hızlı cekersin
kendim için demedim zaten hocalar veriyodu cevapları senin için deneyimimi paylaştımyksde de kopya çekersin tabi
ben video çözüm için kullanıyordum telefon yasak olduğu zaman sınıftaki dolapta kilitliydi
bizim okulda akıllı saatler toplanıp masaya konuluyordu sınavlarda hemkendim için demedim zaten hocalar veriyodu cevapları senin için deneyimimi paylaştım