🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İndirime düştükçe ihtiyacımız olanı alabiliyorduk, kötü it sürüye kurt getirir hesabı sende soktun şuraya ne ürün alabiliyoruz ne de amazonun yüzde 20 indirimi var yoğunluktan dolayı indirim yüzdesi inmiş aferin övün şimdi kendinle
sana hak veriyorum adamım, öncesinde alabiliyorduk fakat botçu topçu kim varsa soktu işin içine herkes biliyor artık. Önceden bir kaç saat hatta gün duruyordu ürünler şimdi ise anında düşmeden gidiyor.

@KAANBEY_ Monitör elime geçti aynı sorun bendede var dediğin gibi özellikle siyah ekranda yandan bakınca bayağı sararıyor ama karşıdan bakınca hiçbir sıkıntı yok. Siz ne yaptınız bu arada monitörü?
Bu sorun üzerindeki kaplama ile alakalıymış sanırım, bana gelende öyle. Ama karşıdan bakınca kesinlikle sarımsı veya fazla sıcak bir görüntü yok, renkleri gayet doğru veriyor en azından.

8000tl yerine 4700tl ye aldığım Asus rog monitör elime ulaştı
Jelatinleri üstünde ölü piksel yok çizik yok her şeyi tam sadece ekran biraz tozluydu
2k monitör mü

Buds 3 pro almıştım kullanmayacağım. Gayet temiz sıfır gibi duruyor. 4000 TL civarına gelmişti tam olarak aldığım fiyata vereceğim. Sancaktepedeyim gelip almak isteyen varsa özelden yazabilir. Olmadı iade edicem.

İhtiyacın olanı alıyordun tabi tabi jeff bezos ile görüştüm indirim oranını da düşürdüm yeni hesap açmış bunu yazmak için ahahaha kesin botçu bu
nicke bak
şimdi hamleyle yerine otursun bakalım :D
Ekran görüntüsü 2025-10-12 163219.webp

beyler nova 7 gelirse haftaya atlamayın benim bozuğu stoğa çekerler muhtemelen 3500 3k ya gelirse alın ses tekerini maksta kullanırsın sorun olmaz 400 tl de iade alırsın beleşe gelir :D

Geri