🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

beyler nova 7 gelirse haftaya atlamayın benim bozuğu stoğa çekerler muhtemelen 3500 3k ya gelirse alın ses tekerini maksta kullanırsın sorun olmaz 400 tl de iade alırsın beleşe gelir :D
iade ederken bozuk olarak iade ettiysen imhaya gidiyor diye biliyorum. stoğa eklemezler

sorunu varsa ürünlerin iade ederken bildirin boşuna stoğa ekleyipte milletin canını sıkmasınlar boşu boşuna

Son düzenleme:
Depo ürününde 1 hafta teslimat süresi normal mi acaba? 11 Ekimde sipariş verdiğim ürün için tahmini teslimat 18 Ekim diyor. İlk depo siparişim olduğu için süreç nasıl işliyor habersizim.

Depo ürününde 1 hafta teslimat süresi normal mi acaba? 11 Ekimde sipariş verdiğim ürün için tahmini teslimat 18 Ekim diyor. İlk depo siparişim olduğu için süreç nasıl işliyor habersizim.
hangi ürünü almıştın

Beyler bişey fikirlerinize ihtiyacım var Amazondan 2.el Lenovo loq i512450hx Rtx 4060 laptopu 26.700 TL aldım ancak laptopun anakart yanma sorunları yaşayan insanlar var sanırım kronikmiş ama sorun yaşamayan da var sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalı mıyım

Beyler bişey fikirlerinize ihtiyacım var Amazondan 2.el Lenovo loq i512450hx Rtx 4060 laptopu 26.700 TL aldım ancak laptopun anakart yanma sorunları yaşayan insanlar var sanırım kronikmiş ama sorun yaşamayan da var sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalı mıyım
1 yıl içinde iade edebiliyorsun istersen kullan

1 yıl içinde iade edebiliyorsun istersen kullan
Nasıl yani iade süresini 1 ay olarak biliyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam o modelin sorunları ağırlıklı hindistana giden modeller için paylaşılmıştı yine de riske girmek istemiyorsan iade et bu arada aldığın fiyata biri de alabilir senden
Evet ancak Türkiye'de de yaşayan arkadaşlarda var yaşamayan da var arada kaldım çok f

Nasıl yani iade süresini 1 ay olarak biliyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ancak Türkiye'de de yaşayan arkadaşlarda var yaşamayan da var arada kaldım çok f
ürün bozulursa direk iade alıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri