Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar S24 FE kullanıyorum. Ekranda bir leke oluştu durduk yere ve geçmiyor. Sildim defalarca ama yok. Kalem ucu ve su damlası şeklinde. Aşağı fotoğrafını ekledim. Oleofobik kaplama aşınması mı yoksa panelde yanık gibi bir sıkıntı mı var anlayamadım. Yapay zeka oleofobik kaplama aşınması diyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Ekler

• 39159.webp
    39159.webp
    70.2 KB · Hit: 76
Arkadaşlar S24 FE kullanıyorum. Ekranda bir leke oluştu durduk yere ve geçmiyor. Sildim defalarca ama yok. Kalem ucu ve su damlası şeklinde. Aşağı fotoğrafını ekledim. Oleofobik kaplama aşınması mı yoksa panelde yanık gibi bir sıkıntı mı var anlayamadım. Yapay zeka oleofobik kaplama aşınması diyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Yani hocam bir süredir görüyorum konuyu ama çok bilgim olmadığı için bir şey diyemedim. Ekranı açınca oradaki görüntü nasıl soluk mu hiç mi yok yoksa normal mi?

Yani hocam bir süredir görüyorum konuyu ama çok bilgim olmadığı için bir şey diyemedim. Ekranı açınca oradaki görüntü nasıl soluk mu hiç mi yok yoksa normal mi?
Hiç yok normal. Pikselde sıkıntı yok hocam. Leke hiç geçmiyor

Ekran koruyucu var gibi görüyorum doğru mudur?

Sıcak bir şeye de temas etmedi ki hocam ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yok kendi ekranı
Yani bilgim yokta belki güneşte kalmıştır ya da koyduğunuz yer sıcaktır fark etmemişsinizdir gibisinden düşündüm. Aklıma başka bir şey gelmiyor yoksa bunun olabilmesi için. Birde ekran açıkken atabilir misiniz?

Yani bilgim yokta belki güneşte kalmıştır ya da koyduğunuz yer sıcaktır fark etmemişsinizdir gibisinden düşündüm. Aklıma başka bir şey gelmiyor yoksa bunun olabilmesi için. Birde ekran açıkken atabilir misiniz?
Ekran açıkken her şey tamamıyla normal.

DAHA NET BİR FOTOĞRAF VARMI
Atacağım

Ekran bu şekilde arkadaşlar. Açıkken sıkıntı yok. Kapalıyken ise ışık vurunca leke belli oluyor. Flash ile çektim fotoğrafı.

Ekler

• 39406.webp
    39406.webp
    234.2 KB · Hit: 18
  • 39408.webp
    39408.webp
    731.6 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Üst ekran kaplaması kalkmış gibi duruyor ekran daha önce değişti mi değiştiyse yan san. mi takıldı
Hocam sıfır kapalı kutu aldım 1 ay önce. Her şeyi orijinal

Üst ekran kaplaması kalkmış gibi duruyor ekran daha önce değişti mi değiştiyse yan san. mi takıldı
Üst ekran kaplamasından kastın nedir hocam birde? Oleofobik nano kaplama gibi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri