🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

Hocam merhaba @Diavelin ben de bugun konuma sizi etiketlemistim, görmediniz sanirim tecnopattan tanidim sizi, bana onerebileceginiz bi urun varmidir yoksa bu gamepadi almayi dusunuyorum.
Technopat’ta etiketlediyseniz muhtemelen görmemişimdir; oraya nadiren giriyorum. Bazen çok fazla bildirim geliyor, arada kaynıyor. Kusura bakmayın. Bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jiroskop özelliğini PC' de Nintendo switch emulatörü (Yuzu, Suyu, Ryujinx v. b.) içerisindeki kontrol ayarlarından test edebilirsiniz.

Mevcutta 2 adet Monster Clutch olduğu için jiroskopun mevcut olduğu gamepadlerde hareket algılamanın çalıştığını deneyimledim. O yüzden bunda da var olup olmadığını sormuştum. Hatta Gank ile iletişime geçmeye çalıştım machenike g1 pro için soruyu sorduktan sonra yanıt alamadım. Açıkçası çok elzem bir şey değil ama var yazıp olmaması insanın canını sıkıyor.

Umarım eline geçen bir üyemiz test etme şansına sahip olur biz de kesin olarak öğreniriz. (Diavelin üstadın Aolion üzerinden düşüncesi aklımda, ancak marka basılmış ürünlerde özellik düşürme ihtimali de olduğu için acaba yok mudur şüphesindeyim.)
Machenike G1 Pro'da jiroskop yok

Hocam bütçem 2kya kadar çıkabilir.Bunu mu alayım yoksa bigbigwon gale mi?

@Diavelin

Bigbig won gale bende var. Xbox 9. nesilin yanına yedek olarak almıştım. Gecikme var. Çok rahatsız edici düzeyde değil ama var. Kablo ile kullanırsan güzel gamepad ama kablosuz işlevi için tercih etmesen daha iyi. Gamesir'ün ürünleri daha çok beğeniliyor burda da önerilmiş onlara bir bakarsın. Gamesir Supernova fena değil gibi ama o da 2500 falan.

1299TL

1 tane beyaz sıfır xbox 9. nesil garantili ve 1 tane de garantiye gidip değişecek pembe 9. nesil gamepad var. Dövüş oyunlarında X-ray RT tuşu sıkıntı yaşatıyor. Sebep ise, tetik aralığı. Çoğu zaman X-ray ile güçlendirilmiş kombolar yapamıyorum. Bu nedenle tetikleri ayarlanabilir ya da kısa mesafeli iyi bir gamepad almam ve bunları satmam lazım. Kutuları ve pilleri dahi duruyor. Hatta wifi aparatı dahi var. 8 cihaza kadar sesli ve kablolu bağlantı yapabiliyor.

Technopat’ta etiketlediyseniz muhtemelen görmemişimdir; oraya nadiren giriyorum. Bazen çok fazla bildirim geliyor, arada kaynıyor. Kusura bakmayın. Bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.

Machenike G1 Pro'da jiroskop yok
@Diavelin yok hocam bu forumda etiketledim isterseniz birdaha etiketleyeyim daha yeni konu cevap veren de olmadi.

Gamesir muhabbetleri geçmiş yine başka kollarda. Önerim bütçe derdiniz yoksa g7 pro alın xbox uyumlu. Silent hill f temalı olarak da yakında gelecek.

Elime ulaştı ve ilk bu testi yaptım. Sonuç mükemmel gibi.
Ekran görüntüsü 2025-10-13 103725.webp

Kendi Dongle'ı ile denedim gözle görülür bir gecikmesi yok.

Kablo ve Bluetooth üzerindende denedim yine aynı gecikme hissedilmiyor.

Bluetooth ile bağlamak için X + Home tuşuna 3 saniye basılı tutmanız gerekiyor.
Dongle ile bağlamak için Home tuşuna 3 saniye basılı tutuyorsunuz ışıklar değişene kadar. Ardından bağlanmaz ise dongle'ın üstündeki tuşa basın.
Tabii bunları cihaz kapalıyken yapacaksınız.

Kullanma kılavuzunda joystick kalibre etmeyide gösteriyor, yani ileride stick drift vs oluşursa kalibre edilebilir. Aynı şekilde hassasiyet ayarı ölü bölge ayarı vs de mevcut. Denemedim şimdilik.

Normal şarj 5V ama hızlı şarj desteği mevcut diyor ne kadar hızlı bilmiyorum.

Telefonda dead cells ve GTA San Andreas da test edildi çalışıyor. Bluetooth ve dongle üzerinden denendi.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Dongle ile bağlamak için Home tuşuna 3 saniye basılı tutuyorsunuz ışıklar değişene kadar.

Kullanma kılavuzunda joystick kalibre etmeyide gösteriyor, yani ileride stick drift vs oluşursa kalibre edilebilir. Aynı şekilde hassasiyet ayarı ölü bölge ayarı vs de mevcut. Denemedim şimdilik.

Almayı düşünüyorum ama telefon desteği benim için önemli, telefonda da test edebilir misin bluetooth'la?

Alıntıyı görüntüle

Dongle ile bağlamak için Home tuşuna 3 saniye basılı tutuyorsunuz ışıklar değişene kadar.

Telefonda dead cells ve GTA San Andreas da test edildi çalışıyor.

Mobil üzerinden Keylinker App’e bağlanmayı dener misiniz?
Eğer bu şekilde tanırsa, birçok ayarı Keylinker üzerinden yapabilirsiniz.

atk pro daha iyi olmazmı hocam hem fiyat hem kullanış açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri