Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,090
Technopat’ta etiketlediyseniz muhtemelen görmemişimdir; oraya nadiren giriyorum. Bazen çok fazla bildirim geliyor, arada kaynıyor. Kusura bakmayın. Bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.Hocam merhaba @Diavelin ben de bugun konuma sizi etiketlemistim, görmediniz sanirim tecnopattan tanidim sizi, bana onerebileceginiz bi urun varmidir yoksa bu gamepadi almayi dusunuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Machenike G1 Pro'da jiroskop yokJiroskop özelliğini PC' de Nintendo switch emulatörü (Yuzu, Suyu, Ryujinx v. b.) içerisindeki kontrol ayarlarından test edebilirsiniz.
Mevcutta 2 adet Monster Clutch olduğu için jiroskopun mevcut olduğu gamepadlerde hareket algılamanın çalıştığını deneyimledim. O yüzden bunda da var olup olmadığını sormuştum. Hatta Gank ile iletişime geçmeye çalıştım machenike g1 pro için soruyu sorduktan sonra yanıt alamadım. Açıkçası çok elzem bir şey değil ama var yazıp olmaması insanın canını sıkıyor.
Umarım eline geçen bir üyemiz test etme şansına sahip olur biz de kesin olarak öğreniriz. (Diavelin üstadın Aolion üzerinden düşüncesi aklımda, ancak marka basılmış ürünlerde özellik düşürme ihtimali de olduğu için acaba yok mudur şüphesindeyim.)