🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

Beklmle laaaan, Alınır mı? böyle bir şey arıyordum tam hikayeli oyunlar için.

bütçe belirtirsen daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynanır destekliyor

Fantech Shooter 3 alacak bütçen varsa, BBW Aether senin için çok daha iyi bir seçenek olur. Bu gamepad, BBW Aether’a kıyasla biraz daha düşük seviyede kalıyor.

Bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
selam hocam bütçem maks 2bin

GameSir KALEID önerir misiniz üstat, hem Xbox konsolunda hem de PC'de çalışacak bir gamepad arayışındayım. Bütçe de 2500-3000 TL civarı.
Hem PC’de hem de Xbox’ta kablolu oynamayı sorun etmeyeceksen GameSir Kaleid alabilirsin. Ancak Flux versiyonunu alma, normal GameSir Kaleid modelini tercih et. Bütçeni biraz artırabilirsen, GameSir G7 Pro çok daha iyi bir seçenek olur.

Hocam bütçem 2kya kadar çıkabilir.Bunu mu alayım yoksa bigbigwon gale mi?

@Diavelin

Bende easy smx 20 ve fantech eos pro var. İkisinde de jiroskop desteği var deniyor ancak daha bunu test edemedim/deneyimleyemedim hangi oyunda bu özelliği kullanabilirim. Çünkü aynı jiroskop bunda da var diyor ama kullanabilecek miyim bunu merak ediyorum. (Arkadaşa bu gamepower gamepadi önerdim de onun adına soruyorum.)
Jiroskop özelliğini PC' de Nintendo switch emulatörü (Yuzu, Suyu, Ryujinx v. b.) içerisindeki kontrol ayarlarından test edebilirsiniz.

Mevcutta 2 adet Monster Clutch olduğu için jiroskopun mevcut olduğu gamepadlerde hareket algılamanın çalıştığını deneyimledim. O yüzden bunda da var olup olmadığını sormuştum. Hatta Gank ile iletişime geçmeye çalıştım machenike g1 pro için soruyu sorduktan sonra yanıt alamadım. Açıkçası çok elzem bir şey değil ama var yazıp olmaması insanın canını sıkıyor.

Umarım eline geçen bir üyemiz test etme şansına sahip olur biz de kesin olarak öğreniriz. (Diavelin üstadın Aolion üzerinden düşüncesi aklımda, ancak marka basılmış ürünlerde özellik düşürme ihtimali de olduğu için acaba yok mudur şüphesindeyim.)

Geri