Diavelin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,110
GameSir Super Novaanladım hocam peki bütçemi 2000-2500 arasına düşürdüğüm senaryoda ne önerirsiniz ?
GameSir Super Novaanladım hocam peki bütçemi 2000-2500 arasına düşürdüğüm senaryoda ne önerirsiniz ?
Teşekkürler hocam iyi akşamlar.GameSir Super Nova
N11'de kuponla aynı fiyata geliyor hemen hemen oradan alabilirsinizBeklmle laaaan, Alınır mı? böyle bir şey arıyordum tam hikayeli oyunlar için.
selam hocam bütçem maks 2binbütçe belirtirsen daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynanır destekliyor
Fantech Shooter 3 alacak bütçen varsa, BBW Aether senin için çok daha iyi bir seçenek olur. Bu gamepad, BBW Aether’a kıyasla biraz daha düşük seviyede kalıyor.
Bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
GameSir Nova 2 Liteselam hocam bütçem maks 2bin
GameSir KALEID önerir misiniz üstat, hem Xbox konsolunda hem de PC'de çalışacak bir gamepad arayışındayım. Bütçe de 2500-3000 TL civarı.GameSir Super Nova
Hayır Cronus Zen veya Brook XB3 gibi aletlerle çalıştırabilirsin istediğin 3rd party kolu. Kendim cronus zen ile istediğim kolu bt/wired/2.4ghz kullanabiliyorum xbox da.Xbox konsolunda çalışmaz değil mi bu gamepad?
Hem PC’de hem de Xbox’ta kablolu oynamayı sorun etmeyeceksen GameSir Kaleid alabilirsin. Ancak Flux versiyonunu alma, normal GameSir Kaleid modelini tercih et. Bütçeni biraz artırabilirsen, GameSir G7 Pro çok daha iyi bir seçenek olur.GameSir KALEID önerir misiniz üstat, hem Xbox konsolunda hem de PC'de çalışacak bir gamepad arayışındayım. Bütçe de 2500-3000 TL civarı.
Hocam merhaba @Diavelin ben de bugun konuma sizi etiketlemistim, görmediniz sanirim tecnopattan tanidim sizi, bana onerebileceginiz bi urun varmidir yoksa bu gamepadi almayi dusunuyorum.GameSir Nova 2 Lite al
Jiroskop özelliğini PC' de Nintendo switch emulatörü (Yuzu, Suyu, Ryujinx v. b.) içerisindeki kontrol ayarlarından test edebilirsiniz.Bende easy smx 20 ve fantech eos pro var. İkisinde de jiroskop desteği var deniyor ancak daha bunu test edemedim/deneyimleyemedim hangi oyunda bu özelliği kullanabilirim. Çünkü aynı jiroskop bunda da var diyor ama kullanabilecek miyim bunu merak ediyorum. (Arkadaşa bu gamepower gamepadi önerdim de onun adına soruyorum.)