5500H
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Hocam ben ellemeden anlamıyom böyle işleriKaplaması farklı aynı model.

Hocam ben ellemeden anlamıyom böyle işleriKaplaması farklı aynı model.
Yanlış bilmiyorsam jiroskopu sadece nintendo switch de kullanabilirsiniz.Bende easy smx 20 ve fantech eos pro var. İkisinde de jiroskop desteği var deniyor ancak daha bunu test edemedim/deneyimleyemedim hangi oyunda bu özelliği kullanabilirim. Çünkü aynı jiroskop bunda da var diyor ama kullanabilecek miyim bunu merak ediyorum. (Arkadaşa bu gamepower gamepadi önerdim de onun adına soruyorum.)
Bune la bubi tuzağı gibi
2 sene olucak hala ilk günkü gibi ustekini kullanan insan olamazXbox kolu şöyle iyi böyle süper diyenlerin kol
hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bütçem 3500 4000 arası gördüğüm kadarıyla siz gamesir nova 2 lite,bigbigwon aether, gamesir cyclone 2 yi önermişsiniz genel olarak, bir arkadaşımda 8bitdo ultimate 2c önermişti, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım ve turbo modu olması benim için önemli ve x box game padden geçeceğim bu durumda bana ne önerirsiniz ? @DiavelinŞimdi aklıma geldi, evet, o kısmı biraz düzelttiler doğru. Ancak KK3 Max’in sahte mekanik butonlara sahip olması ve bu butonların zamanla içeri takılma gibi sorunlar yaşatması bilinen problemlerden. Ayrıca plastik tetiklerde de sorun vardı. Malzeme kalitesi iyi dedik ama bu tür problemler olduğunu az önce hatırladım.
Çoğunlukla Nintendo Switch oyunları kullanıyor; bazen de PlayStation oyunlarını kullanıyor, ama nadiren.Bende easy smx 20 ve fantech eos pro var. İkisinde de jiroskop desteği var deniyor ancak daha bunu test edemedim/deneyimleyemedim hangi oyunda bu özelliği kullanabilirim. Çünkü aynı jiroskop bunda da var diyor ama kullanabilecek miyim bunu merak ediyorum. (Arkadaşa bu gamepower gamepadi önerdim de onun adına soruyorum.)
ÇalışmazXbox konsolunda çalışmaz değil mi bu gamepad?
Ben genelde bütçeye göre öneri yapıyorum. 8BitDo 2C, bütçenizin oldukça altında kalan bir gamepad. Bu bütçe için en ideal ürün GameSir Cyclone 2 olacaktır; aralarında ciddi fark var. GameSir Cyclone 2, çok daha iyi bir deneyim sunar.hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bütçem 3500 4000 arası gördüğüm kadarıyla siz gamesir nova 2 lite,bigbigwon aether, gamesir cyclone 2 yi önermişsiniz genel olarak, bir arkadaşımda 8bitdo ultimate 2c önermişti, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım ve turbo modu olması benim için önemli ve x box game padden geçeceğim bu durumda bana ne önerirsiniz ?
anladım hocam peki bütçemi 2000-2500 arasına düşürdüğüm senaryoda ne önerirsiniz ?Ben genelde bütçeye göre öneri yapıyorum. 8BitDo 2C, bütçenizin oldukça altında kalan bir gamepad. Bu bütçe için en ideal ürün GameSir Cyclone 2 olacaktır; aralarında ciddi fark var. GameSir Cyclone 2, çok daha iyi bir deneyim sunar.
Bütçenizi biraz artırma imkanınız olursa, GameSir G7 Pro’ya da bakmanızı tavsiye ederim. Şu anda Amazon’da indirimde, 4750 TL civarında satılıyor. Bu yüzden düşünmeden önerebileceğim iki modelden biri bu ikisidir.