SouLx27
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Yok yani cihaz bluetooth üzerinde 2 farklı cihazmış gibi gözüküyor onu anlattım.Yani Xbox ile ikisini aynı yanda kullanıyor muyuz?
Bende Xbox vardı 2. Kol için aldım
Yok yani cihaz bluetooth üzerinde 2 farklı cihazmış gibi gözüküyor onu anlattım.Yani Xbox ile ikisini aynı yanda kullanıyor muyuz?
Bende Xbox vardı 2. Kol için aldım
hocam peki burdakini alsam 1299tl şuan sizce beni üzermi futbol ve hikaye oyunları odaklı arada araba yarışı belki
Steam üzerinden test edebiliyorsun diye biliyorum.Alıntıyı görüntüle
Jiroskop'u test edebileceğim bir site varmı? Bir uygulamada test ettimde görmedi.
ürün benim de elime ulaştı gayet güzel beğendim test edebileceğim bir site var mı oyunlar harici
Baktım oraya göremedim sadece tuşları vs test edebildim steam de.Steam üzerinden test edebiliyorsun diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hardware Tester
hardwaretester.com
hocam ışıklar her zaman yanıp sönüyor bağlı olmasına rağmen bir yer de hata mı yapıyorumJiroskopu da test ettim + ve R3 tuşuna 3 saniye basılı tutunca jiroskopu sağ joystick ile birleştiriyor. Cyberpunk da test ettim çalışıyor. İyi mi çalışıyor bilemiyorum daha önce kullananlar daha iyi karşılaştırır.
Kablo ile bağlıysa şarj olduğu için yanıp sönüyor. Dongle dan bahsediyorsanız gamepad'i açarken home tuşuna 4 saniye basılı tutun, ışıkları değişicektir ardından dongle'ın üstündeki tuşa bir kere basın.hocam ışıklar her zaman yanıp sönüyor bağlı olmasına rağmen bir yer de hata mı yapıyorum
oldu hocam sağ olasın dongle a basıncaKablo ile bağlıysa şarj olduğu için yanıp sönüyor. Dongle dan bahsediyorsanız gamepad'i açarken home tuşuna 4 saniye basılı tutun, ışıkları değişicektir ardından dongle'ın üstündeki tuşa bir kere basın.
Bende bu niye bağlanmıyor diyordum. Allah senden razı olsun.Kablo ile bağlıysa şarj olduğu için yanıp sönüyor. Dongle dan bahsediyorsanız gamepad'i açarken home tuşuna 4 saniye basılı tutun, ışıkları değişicektir ardından dongle'ın üstündeki tuşa bir kere basın.