Galatasaray Lisesi Nasıldır?

ZqEmir

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam millet, sorum bi Galatasaray Lisesi öğrencisine veya gitmiş olana
Gerçekten merak ediyorum, Galatasaray lisesi nasıldır? Şöyle detaylı anlatan varsa süper olur:

• Küfür meselesi nasıl? Sınıfta veya koridorda serbest mi yoksa baya kontrollü mü? Arkadaş ortamında herkes birbirine rahat mı konuşuyor, yoksa dikkat ediliyor mu?
  • Disiplin olayları sert mi? Mesela ufak bi yanlışta bile ceza kesiyorlar mı, yoksa “rahatsız etmezsen problem yok” mu?
  • Genel ortamın havası nasıl? Öğrenciler terbiyeli mi yoksa biraz rahat ve serbest mi? Öğretmenlerle ilişkiler nasıl?
  • Öğretmenler sert mi yoksa yumuşak mı? Mesela soruyu bilemeyince kızıyorlar mı, yoksa sabırlı şekilde anlatıyorlar mı?
  • Yemekler nasıl? Kantin işleri iyi mi, yemekler yenir mi yoksa çoğu kişi dışarıdan mı hallediyor?
  • Sosyal hayat nasıl? Arkadaşlıklar, etkinlikler, okulun atmosferi falan…
İnternette hep resmi, klişe yazılar var, gerçek deneyim duymak istiyorum. Bilen varsa içten ve detaylı bi şekilde anlatırsa çok iyi olur. Gerçekten merak ediyorum, bi de neyi sevdiniz, neyi sevmediniz falan…

Ben Galatasaray lisesi mezunuyum 2023 mezunu.
Arkadaş ortamında küfürlü konuşanlar var hoca duymadikca sorun olmaz.

Okulda daha önce disipline giden görmediğim için bilmiyorum öyle bir olay yaşamadım.

Öğrencileri terbiyeli ortalama üstü kişiler. 9-10-11 de katı sistem var 12 de serbest gibi.

Hocadan hocaya değişir sertlik yumuşaklık.

Yemekler kötü.
Sosyal hayat ortalama etkinlikler oluyordu ama ben katılmıyordum genelde.

Okulda daha önce disipline giden görmediğim için bilmiyorum öyle bir olay yaşamadım.

Öğrencileri terbiyeli ortalama üstü kişiler. 9-10-11 de katı sistem var 12 de serbest gibi.

Yemekler kötü.
Dayı Sende her şey Var Bankacılık Konusu Açtım Bankada Çalışıyorum Dedin Lise Soruyor Adam O Lisede Okudum Diyon Adam Araba Soruyor @Mahmut Yılmaz 'dan Araba Aldım Diyon Sen Kimsin Kral (Bu Abi Biri Mi)

Son düzenleme:

Yemekler kötü.
sen galatasaray lisesi mezunu isen ben bir şey bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

has fenerlisin sen

Yemekler kötü.
Ulan seninde ajan olduğunu biliyordum bi Fenerbahçeli başkan gelmedi takıma

Yemekler kötü.
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun Feridun abi

Selam millet, sorum bi Galatasaray Lisesi öğrencisine veya gitmiş olana
Gerçekten merak ediyorum, Galatasaray lisesi nasıldır? Şöyle detaylı anlatan varsa süper olur:

• Küfür meselesi nasıl? Sınıfta veya koridorda serbest mi yoksa baya kontrollü mü? Arkadaş ortamında herkes birbirine rahat mı konuşuyor, yoksa dikkat ediliyor mu?
  • Disiplin olayları sert mi? Mesela ufak bi yanlışta bile ceza kesiyorlar mı, yoksa “rahatsız etmezsen problem yok” mu?
  • Genel ortamın havası nasıl? Öğrenciler terbiyeli mi yoksa biraz rahat ve serbest mi? Öğretmenlerle ilişkiler nasıl?
  • Öğretmenler sert mi yoksa yumuşak mı? Mesela soruyu bilemeyince kızıyorlar mı, yoksa sabırlı şekilde anlatıyorlar mı?
  • Yemekler nasıl? Kantin işleri iyi mi, yemekler yenir mi yoksa çoğu kişi dışarıdan mı hallediyor?
  • Sosyal hayat nasıl? Arkadaşlıklar, etkinlikler, okulun atmosferi falan…
İnternette hep resmi, klişe yazılar var, gerçek deneyim duymak istiyorum. Bilen varsa içten ve detaylı bi şekilde anlatırsa çok iyi olur. Gerçekten merak ediyorum, bi de neyi sevdiniz, neyi sevmediniz falan…
Şöyle elemanlar var okulda

Ekler

• 1000106061.webp
    1000106061.webp
    83.6 KB · Hit: 37
Geri