DeLeLeSeKualiti
80+
- Reaksiyon skoru
- 181
W12 çıkana kadar W10'dan devam baboli
2024 Ocak ayında Windows 7 ve 8.1 desteğini kesti Steam. Ondan sadece 1 yıl önce 2023 Ocak ayında Microsoft Windows 7 ve 8.1 desteğini kesmişti.Steam Windows 7'nin desteğini bile yeni kesti yahu. Bir dur bir bismillah.
Yalnız dostum, 7 ve 8.1'in uzatılmış destek sürümlerinin desteği kesilmişti fark ettiysen. Şu anda Windows'un temel desteği kesiliyor. IoT LTSC sürümü 2032'ye kadar güvenlik ve hata güncelleştirmesi almaya devam.2024 Ocak ayında Windows 7 ve 8.1 desteğini kesti Steam. Ondan sadece 1 yıl önce 2023 Ocak ayında Microsoft Windows 7 ve 8.1 desteğini kesmişti.
8.1'in normal desteği kesildi, Windows 7'nin ise uzatılmış sürümünün.Yalnız dostum, 7 ve 8.1'in uzatılmış destek sürümlerinin desteği kesilmişti fark ettiysen. Şu anda Windows'un temel desteği kesiliyor. IoT LTSC sürümü 2032'ye kadar güvenlik ve hata güncelleştirmesi almaya devam.
Windows 7 2008de çıktı 2009da kullnımdaydı steam 2021de falan sonlandırdı desteği.Nereye gidiyor Chrome ve Steam baskılar sonucu 1 yıla desteği keser.
Nasıl kaydolunuyor hocam? Ücreti ne kadar?ESU'ya kaydolduk bakalım 1 yıl daha devam![]()
Hocam normalde ücretli olduğu yazıyor da eğer önceden Microsoft hesabınıza tanımlı Windows lisansı var ise sanırım ücret almıyorlar. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik bölümünde sağdaki yazılarda Güvenlik güncelleştirmelerine kaydol yazıyordu tıkladım ve kaydoldu. 14 Ekim 2026'ya kadar güvenlik güncelleştirmesine devam edilecek yazdı.Nasıl kaydolunuyor hocam? Ücreti ne kadar?
Bi bakayım bende hocam.Hocam normalde ücretli olduğu yazıyor da eğer önceden Microsoft hesabınıza tanımlı Windows lisansı var ise sanırım ücret almıyorlar. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik bölümünde sağdaki yazılarda Güvenlik güncelleştirmelerine kaydol yazıyordu tıkladım ve kaydoldu. 14 Ekim 2026'ya kadar güvenlik güncelleştirmesine devam edilecek yazdı.