Tombalacı2534
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 3500
gamepad almak istiyorum. limitim 3500 en fazla , axess kredi kartına taksitle almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Pirana misali kap oni, cyclone 2gamepad almak istiyorum. limitim 3500 en fazla , axess kredi kartına taksitle almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
dualshock v2 alın geçingamepad almak istiyorum. limitim 3500 en fazla , axess kredi kartına taksitle almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Tarantula proda stick gecikmesi daha yüksek ve abxy mekanik değil. Onun yerine biraz daha iyi olması adına 8bitdo pro 3 öneririm. Rekabetçi oyun oynamıyorsanız ve görsellik daha önemliyse tarantula pro da alınabilir.Arkadaşın konusunu gasp etmek gibi olmasın ama cyclone 2 ile tarantula pro arasındaki fark nedir ve cyclone 2 yerine tercih edilmeli mi
gamepad almak istiyorum. limitim 3500 en fazla , axess kredi kartına taksitle almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Tarantula proda stick gecikmesi daha yüksek ve abxy mekanik değil. Onun yerine biraz daha iyi olması adına 8bitdo pro 3 öneririm. Rekabetçi oyun oynamıyorsanız ve görsellik daha önemliyse tarantula pro da alınabilir.
Tamamen simetrik düzen için önerdiğim bir kol zaten. Minimal sıkıntıları olsa da genel manada güzel yapılmış ve pro 2 üstüne konulmuş bir kol. Açıkçası şu anda piyasadaki simetrik gamepad konusunda en iyi kol sanırım. Polling ratedense asıl önemli kısım bence gecikme süresi, gecikme süresinin yüksek olması tamamen tüm oyun zevkini bozuyor bu yüzden hem tarantula prodan daha düşük gecikme süreli hem de yine tmr sticklere sahip bir kol önerme amacıyla önerdim.Hocam yanlış anlamayın ama malzeme kalitesi olarak güzel bir ürün olsa da 8BitDo Pro 3’ün o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum. O fiyatta membrane tuşlar sunmasını geçtim, 1000 Hz polling rate verememesi gerçekten garip geliyor. Arcade başlıklarının ve değiştirilebilir magnetic layout yapısının olması cihazı çok şık ve kullanışlı kılıyor, renkleri de oldukça hoş. Ancak genel olarak daha çok single player oyunlar için tasarlanmış bir gamepad gibi duruyor. Bu kadar para verince online oyunlarda da bir artı sunmasını isterdim, en azından 1000 Hz polling rate sağlamalıydı diye düşünüyorum. Tuşların membrane olmasını anlayabiliyorum; swap layout yapısı nedeniyle mühendislik açısından bu tercih edilmiş olabilir. Fakat polling rate’in düşük olması gerçekten garip, çünkü bugün 1100 TL’lik Gamepower Force bile 1000 Hz polling rate sunuyor. Bu yüzden, GameSir Cyclone 2 varken çok önerebileceğim bir cihaz değil; ancak illa simetrik bir gamepad almak isteyen biri olursa o zaman önerebilirim.
Cyclone 2 çok daha iyi bir kol. Yine uyum sorunu olmayan ve daha uzun ömürlü aynı zamanda özelleştirme seçeneği açısından da daha zengin bir kol.Güzel bi indirim yapmışlar ben şahsen az önce satın aldım uzun zamandır da pcde kullandığım sorunsuz bi gamepad 2.sini satın aldım ve gördüğüm kadarıyla pc kanadında en uyumlu bu çalışıyor.![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com
kullanmadığım için başka ürün hakkında yorum yapamıyorum bunu kullanıyorum memnunum lakin bu fiyata daha iyisi varsa yemişim xboxunuCyclone 2 çok daha iyi bir kol. Yine uyum sorunu olmayan ve daha uzun ömürlü aynı zamanda özelleştirme seçeneği açısından da daha zengin bir kol.
Hocam bende 2 xbox 9. nesil ve Logitech f710 var. Şuan bu kadar hall effect joystikler yaygınlaşmışken kesinlikle pc için xbox gamepad almazdım. Sizde bence iptal edip cylone, yada supernova alın artısı var tek bir eksisi bile yok. Mümkün olsa hepsini satıp supernova alırım. Dahili batarya, şarj standı, yani çok daha uzun süre kullanılabilecek hall effect zaten geçerli sebepler.Güzel bi indirim yapmışlar ben şahsen az önce satın aldım uzun zamandır da pcde kullandığım sorunsuz bi gamepad 2.sini satın aldım ve gördüğüm kadarıyla pc kanadında en uyumlu bu çalışıyor.![]()
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad | ITOPYA
Xbox Series Wireless 9.Nesil Robot White GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAS-00009 ITOPYA'dawww.itopya.com