Bunu yersem zehirlenir miyim ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Arkadaşlar kola aldım ama son kullanma tarihi 11 gün geçmiş.İçsem bir şey olur mu nasılsa içi asitli bakteri olarak küflenemez diye düşünüyorum boşa da gitmesin
2.5 litre yani

11 gün hiçbir şey değil içebilirsiniz ama mideniz hassas ise belki bulantı vs olabilir tarihi 1 ay geçmiş kahve içiyordum bir şey olmuyordu :D

Soğuk içecek yok diye çay ile tantuni yemiştim, gece 5 e kadar ağrı çektim. Birsey olmadi, sen iç olmaz bişey 😎

Arkadaşlar kola aldım ama son kullanma tarihi 11 gün geçmiş.İçsem bir şey olur mu nasılsa içi asitli bakteri olarak küflenemez diye düşünüyorum boşa da gitmesin
2.5 litre yani
knka buraya gelip konu açana kadar gidip değiştirsen alırlardı boş yere konu açmakta güzelmiş

2.5 litre yani
Güneşte kalmadıysa sorun yok, yapıştır.

Soğuk içecek yok diye çay ile tantuni yemiştim, gece 5 e kadar ağrı çektim. Birsey olmadi, sen iç olmaz bişey 😎
Çay ile tantuniyi her gün yiyom la ben bişey olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.5 litre yani
Buz dolabındaysa bişey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35