Bilmediğiniz, binmediğiniz arabalar hakkında yorum yapmayın lütfen rica ediyorum. Adaptif cruise control değil, adaptif hız limitleyici diyoruz biz ona. Adaptif cruise control bambaşka bir şey.![]()
![]()
Volkswagen Taigo Life Paket Hız Sabitleme Yok
Volkswagen için yazılan 'Volkswagen Taigo Life Paket Hız Sabitleme Yok' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Volkswagen hakkında şikayet yazmak için t...www.sikayetvar.com
Sevgili kardeşim lütfen cümleyi oku. Lütfen bir daha oku. Sonra tekrar oku! T-Cross Style sahibiyiz zaten. Adaptif cruise control'un ne olduğunu çok iyi biliyorum çünkü kullanıyorum.
Hız sabitleyici olmadığını kim söyledi hocam? T-Cross'ta en düşük paket yani Life pakette var. Taigo'da Style alırsan Adaptif Cruise Control var.
Taigo'nun Life'ında yok ama bir üst paket olan Style pakette yarı otonom sürüş ile beraber adaptif hız sabitleyici ACC (Adaptive cruise control) var. Ben de onu yazmışım. Araçların hiçbirinde gelmiyor gibi konuşmuşsun ona cevap vermişim.
------
Bu dolulukta derken araçta hız sabitleme bile yok. Tabelaları okuyor diye, şerit takip var diye mi dolu diyorsunuz anlamadım?
Sen ise başlıkta "T-Cross ve Taigo bayii indirimleri" demesine rağmen model belirtmeden ikisinde birden hız sabitleyici yok diyorsun. Konuyu açan kişi zaten T-Cross aldığından bahsediyor. Yani teslim alacağı arabasında hız sabitleyici var. Sen onu alıntılayıp hız sabitleyici yok bile diyerek küçümsüyorsun. Yani burda bilgisizce yorum yapan bir kişi varsa o da sensin. Hem kullanmıyorsun, hem bilmiyorsun, hem de bildiğini iddia ediyorsun.