R7 9800X3D + 5070 Tİ

4k da native de zorlanıyor 5070 ti :D abartmayalım o kadar.
Başka kart kalmadı ki kral 5080 de anca yetiyor ona bakarsan ki 4090 zaten alınmaz geriye kaldı 5090 nvidia 6000 serisinde umarım bu saf gücü artırır çünkü dlaa ile oynamak isteyen insanlarda var onun dışında render gibi benchmark şeylerini saymıyorum iyi onlar

Başka kart kalmadı ki kral 5080 de anca yetiyor ona bakarsan ki 4090 zaten alınmaz geriye kaldı 5090 nvidia 6000 serisinde umarım bu saf gücü artırır çünkü dlaa ile oynamak isteyen insanlarda var onun dışında render gibi benchmark şeylerini saymıyorum iyi onlar
4090 neden alınmasın ki :D 2. elde güzel fiyata bulunabiliyor , 5080 fiyatına göre verdiği performans çok kötü o da alınmaz maalesef amd 9080xt yi güzel çıkarırsa muhtemelen 4k için en iyi kart 9080xt olacak.

4090 neden alınmasın ki :D 2. elde güzel fiyata bulunabiliyor , 5080 fiyatına göre verdiği performans çok kötü o da alınmaz maalesef amd 9080xt yi güzel çıkarırsa muhtemelen 4k için en iyi kart 9080xt olacak.
4090 evet ama 2. el fiyatlarını bilmiyorum fakat yeni seriden almak daha mantıklı geliyor daha yeni doku kalitesi ve teknolojiler eklendiğinden dolayı pek tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss5 çıkcağı zaman mükemmel şeyler olacak benden söylemesi

Ben de msi da global warranty muhabbeti var diye biliyorum
Hocam umarım öyledir. TR de genelde bu işler distribor mantığı ile ilerlediği için amerikadan alındığında nasıl bi durum olur hiç bilmiyorum. Logitech marka mouse almıştım mesela, onlarda global olayı var dediğin gibi. Adamlar ta amerikadan ups ile eve 2. mouse göndermişlerdi. Umarım böyle bi arayışa hiç girmem. Tekrardan teşekkürler.

Ultrada açmama huyum yok ne abi :D anasını bile ağlatırsın her oyuna rahat giriyor kullandığın uygulamalarla alakam yok bilmiyorum ne olduğunu zaten paranız varsa alabileceğiniz en mantıklı yeni nesil kartı alıyorsunuz 8k da sadece zorlanır 5070 ti.
2k'da vram anca yetiyor sen 8k diyorsun?
1760618359051.webp

2k'da vram anca yetiyor sen 8k diyorsun?
Alıntıyı görüntüle
Ne yapacağız usta super serilerini mi bekleyelim

Hocam umarım öyledir. TR de genelde bu işler distribor mantığı ile ilerlediği için amerikadan alındığında nasıl bi durum olur hiç bilmiyorum. Logitech marka mouse almıştım mesela, onlarda global olayı var dediğin gibi. Adamlar ta amerikadan ups ile eve 2. mouse göndermişlerdi. Umarım böyle bi arayışa hiç girmem. Tekrardan teşekkürler.
Msi center da seri numarası kaydetme olayı falan vardı. Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa süper olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne yapacağız usta super serilerini mi bekleyelim

Msi center da seri numarası kaydetme olayı falan vardı. Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa süper olur
2k için alınabilir ucuz olunca ama 4k için alınmaz

Güzel sistem eline sağlık kusurları söyleyeyim, msi a-gl psularında kronik fan sorunu var , 5070 ti hali hazırda fiyat olarak saçma bir durumda bir de üstüne orta seviye soğutmaya sahip bir modele 50k verilmez :D eğer yurt dışından getirecekseniz belki orada daha ucuz veya arada fark olmayabilir o yüzden bir şey diyemem.

önerilerim ;

veya

ikisi de kaliteli ikisi A kalite aklında soru işareti kalmasın nzxt nin kalitesi bir tık daha iyi @yusuf7878 1650w stoğa girmiş fiyatına göre sence nasıl ? bana rakipsiz geldi.

Fan eğrisi sert ve transient response performansı iyi değil. Bunlar önemsizse alınabilir.

Geri