Kim bu bot basan Teknoloji İnfluncerları?

Nebi Akgün
Adam ne derse doğru kabul edip övüyorlar. 8gb vram savunduğu video en sevmediğim. Eleman 5050 4gb bile olsa kabul diyordu cs valo için ama cs 1280 960 lowda bile 5-6gb kullanıyor
Max 10 bin izlenmesi var çok sıkıntı olacağını sanmıyorum

Nebi Akgün
Adam ne derse doğru kabul edip övüyorlar. 8gb vram savunduğu video en sevmediğim. Eleman 5050 4gb bile olsa kabul diyordu cs valo için ama cs 1280 960 lowda bile 5-6gb kullanıyor
Zannetmiyorum bot bastığını :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Senin kafan yapına göre herkes Apple Samsung incelesin başka bir şey incelemesin. Adam tabii ki sponsorluk alacak 840k abonesi var bu adam 300-400k iken ben hiç adam akıllı sponsorluk aldığını görmedim kendisi her videosunda söylüyordu bana kimse sponsor olmuyor diye.
Mesut çevik Apple şöyle telefon yok işte bir telefona iPhone kadar para vereceksiniz bu yine iPhone olmalı Çin'den türemiş markalar yok işte techno infinix omnix diye programda can sungurla saçma sapan hitap ediyorlar dalga geçer gibi ama Max 1 hafta sonra techno sponsorluklu video çekiyor zaten o zamandan sonra abonelikten çıktım.
tamam bi kaç kez sponsor alırsın översin anladım adfam her videosunda başka bir markayı arşa çıkarıyor diyorum tabii ki başka markalarda övülmeyi hak ediyor ama bu kadar da belli etmez bi insan

Geri